„Cu toate actele pe masă, hotărâtă să mă mut definitiv”. Adelina Pestrițu, decizia radicală care i-a schimbat cursul vieții

Data publicării:

Adelina Pestrițu dezvăluie că a fost la un pas de a se muta în America. Iată ce a făcut-o să se răzgândească

Adelina Pestrițu are acum o familie frumoasă. o fiică minunată și o căsnicie fericită. În urmă cu 7 ani însă, cu puțin timp înainte de a-și cunoaște actualul soț, vedeta era hotărâtă să se mute definitiv în America. Celebra influenceră avea pregătite toate documentele necesare, însă, într-un final, s-a răzgândit.


„America, America, dar mie mi-e dor de o ciorba de perișoare. Asta e și unul dintre motivele pentru care nu aș putea locui permanent într-o altă țară, mâncarea. Și când mă gândesc că acum aproape 7 ani (înainte să-l întâlnesc pe Virgil) eram cu toate actele pe masa, hotărâtă să ma mut definitiv în SUA. Acum nu m-aș mai simți atât de pregătită să fac astfel de schimbări în viața mea.

Pe atunci eram flower power și orice mi se părea așa simplu.”, a spus Adelina Pestrițu.

Vedeta nu mai caută aventură, ci stabilitate

„Când stabilitatea își face loc în viața ta și îți este bine așa, nebun să fii să vrei sa dai totul pentru o viață pe un alt continent unde totul e diferit. Absolut tot! E o loterie mult prea mare, care vine la pachet cu multe riscuri. Dar știți vorba niciodată să nu spui niciodată.  Cine știe ce ne mai pregătește viitorul și mă învață să trăiesc și fără ciorba de perișoare”, a mai spus Adelina Pestrițu în mediul online.

 

S-au căsătorit în urmă cu 4 ani

 

Adelina Pestrițu este unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din țara noastră. Totuși, vedeta nu se mândrește doar cu o carieră de succes în lumea online-ului, ci și cu o familie perfectă. Aceasta este căsătorită cu Virgil Șteblea, iar împreună au și o fetiță minunată, Zeny, pe care cei doi părinți încearcă să o țină cât mai departe de rețelele de socializare. Chiar dacă este destul de discretă și când vine vorba de alte aspecte din viața personală, Bruneta și soțul ei au sărbătorit recent 4 ani de când au spus oficial „Da” în fața altarului, aceasta imortalizând momentul printr-un mesaj emoționant .

 

„Aproape 7 ani de relație, dar astăzi 4 de când am spus DA în față lui Dumnezeu.


Nu am primit un manual de instrucțiuni pentru asta, dar am învățat în toți acești ani că iubirea e ghidul care îți arată întotdeauna drumul cel bun.

Nu e vorba despre cum să trăiești în perfecțiune. Nimeni nu va reuși asta vreodată.
E despre lucruri simple care devin neprețuite. Emoții care te fac să te simți apreciat și suficient. E despre bucuria de a te trezi zi de zi lângă cei dragi știind că atunci când ai mai mare nevoie, ei sunt acolo și te iubesc necondiționat. E despre familie! Atât!

Virgil, știi tu ce simt pentru tine, n-ai nevoie de declarații siropoase pe net.”, a scris Adelina Pestrițu, pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel