Cu ce traume a rămas Mirela Vaida, după ce a fost atacată, în direct, cu un bolovan. Agresoarea dezbrăcată continuă să o bântuie: „Nu putem să trăim așa!”

Data actualizării: | Data publicării:
Mirela Vaida, captură video Acces Direct
Descriere foto: Mirela Vaida, captură video Acces Direct

Mirela Vaida și-a luat măsuri de protecție suplimentare pentru a se asigura că nu va mai fi atacată de femeia dezbrăcată.

Cu ceva timp în urmă, Mirela Vaida a trăit un episod de coșmar care i-a marcat profund viața. În timpul unui segment din emisiunea "Acces Direct", o femeie necunoscută a intrat brusc pe platou, complet dezbrăcată, și a atacat-o pe prezentatoare aruncând cu un bolovan. Situația s-a înrăutățit atunci când aceeași atacatoare a continuat să o hărțuiască, vandalizând mașina vedetei și urmărind-o timp îndelungat. Întreaga experiență a traumatizat-o profund pe Mirela Vaida, determinând-o să ia măsuri extreme de protecție.

Recent, vedeta a avut curajul să vorbească deschis despre unul dintre cele mai terifiante momente din viața sa. Ea a relatat cum a fost atacată în direct și apoi a fost urmărită zile la rând de către aceeași femeie. Inițial, Mirela a apelat la autorități pentru ajutor, însă fără prea mult succes, deoarece atacatoarea a revenit și a continuat să-i amenințe viața și integritatea prin vandalizarea mașinii sale. Confruntată cu indiferența instituțiilor, Mirela Vaida a fost nevoită să își asume singură propria protecție.

Mergea cu gărzile după ea

Înfricoșată de amenințări și lăsată singură în fața situației, Mirela Vaida a luat inițiativa să angajeze agenți de securitate pentru a o însoți în permanență și a o proteja. Aceasta a continuat o perioadă îndelungată să fie însoțită de garda sa personală, pentru a se simți în siguranță.

În cele din urmă, după câteva luni, lucrurile s-au mai liniștit și vedeta a hotărât să renunțe la măsurile extreme de protecție. Cu toate acestea, experiența terifiantă a lăsat urme adânci în sufletul ei, provocându-i traume dureroase. Mirela Vaida a recunoscut că multe dintre cazurile dramatice pe care le prezintă în emisiunea sa o afectează emoțional, iar ea încearcă să se detașeze cât mai mult pentru a face față acestor provocări.

„L-am avut vreo lună, două, după aceea. (n.r. bodyguard) Am avut escortă acasă, cu mașina, care mă lua și mă aducea. După am zis că nu putem să trăim așa! Doamne ferește, oricând se poate întâmpla, poate să cadă un meteorit din cer! Hai să fim rezonabili, să ne înarmăm cu putere, cu credință și încredere în Dumnezeu, până la urmă! Am multe cazuri care mă marchează. În momentul în care mă marchează, până acasă, în drumul care durează jumătate de oră, nu mai fac nimic, în mașină nu dau drumul la radio, nu simt nevoia să vorbesc cu nimeni, nu dau niciun telefon. Stau și mă reculeg, încerc să asimilez informația aceasta pentru că sunt unele lucruri extrem de dure și de șocante. Partea bună este că ele te fac mai puternic și îți deschid ochii. Aceasta este lumea în care trăim și nu putem să facem abstracție de el”, a declarat Mirela Vaida, potrivit ego.ro

A luat distanță de invitați

De asemenea, Mirela Vaida a dezvăluit că în urma episodului în care a fost atacată, a încercat să creeze o distanță între ea și invitații pe care îi primește în emisiunea sa. Pare să fie o mulțime de oameni care o așteaptă în fața platourilor de filmare pentru a-i aduce diverse cazuri, dar acum ea preferă să mențină o anumită rezervă, să nu se mai implice personal și să îndrume pe toată lumea către colegii săi.

Înțelegând riscurile pe care le poate implica interacțiunea directă cu publicul în contextul în care a trecut prin experiența traumatizantă a atacului, Mirela Vaida și-a găsit o modalitate de a se proteja emoțional. În loc să primească personal cazurile prezentate de telespectatori, acum preferă să îndrume aceste situații către coechipierii săi din echipa emisiunii. Acest lucru nu doar o ajută să-și păstreze distanța și să-și protejeze liniștea, dar permite și unei echipe întregi să se implice în gestionarea cazurilor prezentate.

Decizia Mirelei Vaida de a redirecționa invitațiile și cazurile către colegii săi arată că își pune în prim-plan starea de bine și siguranța emoțională. În ciuda traumei prin care a trecut, ea continuă să ofere sprijin și să aducă în prim-plan problemele oamenilor, dar acum prin intermediul echipei sale.

„Eu încerc să nu am o relație personală cu ei, lucrurile le țin la distanță. Sigur că lumea îmi scrie și mie și îmi trimite foarte multe materiale și subiecte, dar întotdeauna le redirecționez către redacție pentru că nu vreau să fiu cea care să aibă contact 1 la 1 cu oamenii. Sunt foarte mulți care mă așteaptă după emisiune în fața redacției și vor să vorbească. Sunt mai atentă acum și într-adevăr, lucrurile le țin la o oarecare distanță și nu mă mai implic personal și direct”, a mai spus Mirela Vaida, potrivit sursei precizate.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel