Cu ce situații se confruntă Adrian Nartea când iese pe stradă. Actorul a rămas fără cuvinte: “Destul de greu”

Data publicării:

Adi Nartea a dezvăluit cu ce situații se confruntă atunci când lumea îl recunoaște pe stradă. 

Adi Nartea este actorul principal din fenomenalul serial “Vlad”. Deși au trecut 3 ani de când filmările s-au terminat, actorul recunoaște că oamenii încă îl mai strigă pe stradă „Vlad” și că a păstrat câteva dintre piesele vestimentare pe care le-a purtat pe platouri.

Cu ce situații se confruntă Adrian Nartea când iese pe stradă

Adi Nartea recunoaște că îi este dor de personajul „Vlad” și de foarte multe ori se îmbracă asemănător ca atunci când era pe platoul de filmare. 

„Da, de multe ori când este un eveniment mai sobru și trebuie să mă îmbrac în costume albastre, negre sau mai închise la culoare, mă gândesc: „Ce să fac să nu fie chiar Vlad?”. Dar, până la urmă, Vlad e din mine, nu eu sunt din Vlad. Este în regulă! Din când în când, nu strică un throwback, să mă gândesc ce frumos a fost sau cum era Vlad. Este OK! Vlad face parte din mine, nu eu din Vlad, astfel că pot să îl mai aduc din când în când, dar sub numele de Adi Nartea. Oricum, lumea încă mă strigă Vlad pe stradă. Este în regulă. Cumva, și Vlad a adoptat o costumație care l-a avantajat. Și eu vreau să adopt respectiva costumație, care mă avantajează.”, a declarat Adi Nartea, pentru ego.ro

Adi Nartea: „Au rămas vreo 2-3 costume pe care le-am luat acasă”

„Evident că am păstrat. Vreo două costume care nu s-au tocit, le-am luat. Cam toate costumele au fost făcute pentru mine de către bunul meu prieten Raul. Totuși, filmând atât de des cu ele, s-au deteriorat. Le-am purtat sute de zile, dar au rămas vreo 2-3 costume pe care le-am luat acasă. Ei păstrează recuzita, dar m-am înțeles bine cu producătorii și am zis că sunt făcute pentru mine, în semn de cadou de despărțire le-am luat. Două costume sunt, mi se pare că le-am și purtat la unul sau două evenimente.”, a mai spus actorul. 

De ce a început Adi Nartea să își modifice hainele

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Adi Nartea arată impecabil. Actorul recunoaște că merge destul de des în sala de sport și are mare grijă la alimentație. Astfel, Adi Nartea este nevoit să își modifice tot timpul hainele pe care le cumpără. 

„La Vlad a fost destul de greu să am haine mai mici sau mai mari. Atunci când se deghiza pentru că avea o anumită misiune, atunci da, mai foloseam din recuzită, dar se potriveau. Eu am fost manechin și cam toate lucrurile se potrivesc. De obicei, când mă duc în orice magazin și probez hainele standard, mi se potrivesc. Acesta este și avantajul! De asta nu e așa de complicat. Simetria este încă în floare! Acum am croitor, sunt mult mai atent la detalii. Dacă îmi iau un sacou 52, ținând cont că sunt lat în umeri și am mâini lungi, pantalonii 52 îmi sunt largi. Trebuie să iau 50 sau 48, este nevoie să le combin cumva! Lungimea pantalonilor mereu o reglez. După această vară, trebuie să îmi mai lărgesc cămășile, căci am tras de fiare. Îi am pe prietenii mei care mă îmbracă din cap până în picioare de un an și ceva!”, a mai spus Adi Nartea, pentru sursa menționată mai sus.

Citește și: Adi Nartea, motivul pentru care a dispărut din lumina reflectoarelor, după încheierea filmărilor pentru serialul Vlad: "Propuneri au fost, dar..."



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel