Adi Nartea, motivul pentru care a dispărut din lumina reflectoarelor, după încheierea filmărilor pentru serialul Vlad: "Propuneri au fost, dar..."

Adi Nartea, foto Facebook
Descriere foto: Adi Nartea, foto Facebook

Adi Nartea a dezvăluit motivul pentru care a stat departe de TV, după  încheierea filmărilor pentru serialul Vlad.

Adi Nartea este actorul principal din fenomenalul serial “Vlad”. Acesta este primul rol de asemenea calibru din cariera sa, mai ales că și-a construit aparițiile publice după ce a făcut volei de performanță tot liceul, a încercat doi ani la rând să devină ofițer SRI, pentru ca ulterior să intre la facultatea de Psiho-Pedagogie și ulterior la Drept.

Adi Nartea vine din Brașov, a copilărit între Porumbacu de Jos și Avrig, a început să facă modelling dintr-o întâmplare. Acum, acesta a devenit extrem de apreciat, după rolul principal din serialul Vlad. 

Adi Nartea, motivul pentru care a dispărut din lumina reflectoarelor, după încheierea filmărilor pentru serialul Vlad

După încheierea filmărilor pentru serialul Vlad, Adi Nartea a decis să stea o perioadă departe de lumina reflectoarelor. Actorul recunoaște că a mai primit propuneri, însă a preferat să stea o perioadă cu fiicele sale. 

„Propuneri au fost și sunt în continuare, nu pot să spun, dar ideea este că da, au fost propuneri. Plecatul de acasă mai mult timp, în condițiile în care Petra are 2 ani și Mara 7 ani, dar mai mult pentru Petra, e complicat. Eu iubesc atât de mult să stau cu ele încât mi-ar fi foarte greu.

Acesta este unul din motive și al doilea motiv este cumva pentru că încă sunt în umbra Vlad, Vlad e încă destul de prezent în imaginea mea și atunci cumva trebuie să mai las să se mai așeze lucrurile. Ținem cu teatrul și e foarte mișto ceea ce se întâmplă cu teatrul și proiectele mele, campanii și așa mai departe, astea merg„, a declarat Adrian Nartea pentru unica.ro.

Adi Nartea: „Am mai dat casting la producții străine”

„Eu sunt la bază profesor de Educație Fizică și Sport, după care am făcut Psiho -Socio – Pedagogie, vreo 2 ani de Drept, după care am făcut Actorie pe toate planurile și acum pot să zic cu mâna pe inimă că sunt un actor și sportiv. Am diplomă de actorie – film, nu am absolvit UNATC. Acum fac și teatru, ceea ce e bine și îmi place mult.

Am mai dat casting la producții străine, e viață de actor, asta e, dar e bine că sunt campanii pe care le fac și le produc singur, încerc să mă țin vizibil„, a mai spus Adrian Nartea.

Cum scapă Adi Nartea de emoții înainte să urce pe scenă

„Câteodată îmi fac și semnul crucii când văd că nu mai dibuiesc cu emoțiile. Am un exercițiu de respirație pe care îl fac ca să nu mă pierd, e un exercițiu care este și de respirație, dar este și un fel de yoga, e și un fel de vizualizare a lucrurilor, adică încerc să scap de emoții sau să le las să treacă prin mine, să nu le blochez acolo. Ăsta este un ritual pe care îl fac mai tot timpul, mai ales când prezint evenimente mari și importante. Las să treacă emoțiile prin mine și fac exercițiul ăsta. Îmi învăț foarte bine cel puțin începutul, ceea ce e foarte important, că după aceea când simți publicul și ai un feedback, începi să construiești și asta e altceva„, spune Adrian Nartea.

Citește și: Adi Nartea, diagnostic teribil: „Am început să plâng”. Simptomul banal care l-a ajutat să descopere boala

Cum se simte CRBL, la o săptămână de la accidentul de motocicletă: "Cu răbdare, cu liniște, am timp să procesez și să..."Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 16 aug 2023, 22:42 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience