Cu ce se ocupă soția lui Ștefan Hrușcă în Canada. Nimeni nu se aștepta la asta

Data publicării:
Ștefan Hrușcă, sursa facebook
Descriere foto: Ștefan Hrușcă, sursa facebook

Pe Ștefan Hrușcă îl cunoaște toată lumea, însă puțini sunt cei care știu cu ce se ocupă soția artistului.

Ștefan Hrușcă este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Regele colindelor, așa cum a fost numit de către români, încântă ani la rând milioane de oameni cu vocea sa, mai ales în preajma sărbătorilor de iarnă. Cu toate astea, când vine vorba despre viața personală, Ștefan Hrușcă este foarte discret.  Astfel că, puțini știu cine este partenea de viață a cântărețului.  Ștefan Hrușcă s-a mutat în Canada cu soția și cei doi copii în urmă cu mai bine de 30 de ani

Artistul a mărturisit că are o fiică de 20 de ani și un fiu de 29 de ani. Acesta povestea că Steven Hrușcă este pasionat de muzica rock și are o trupă. El este de meserie programator. Andra Hrușcă voală volei și iubește colindele.

„Sunt un om cu familie și știu ce înseamnă obligațiile familiei, cu fată și băiat. Băiatul are 27 de ani, iar fetița are 18 ani. Ar cam trebui să mă moștenească la talent. Sunt cunoscători, le place să cânte, cântă la pian, la chitară și vocal destul de bine, dar nu știm ce se va întâmpla pe viitor, spunea Ștefan Hrușcă în urmă cu ceva timp.

 

Din ce câștigă bani soția lui Ștefan Hrușcă

 

Geanina Hrușcă, soția artistului este din Iași, însă acum locuiește alături de soțul ei și cei doi copii în Canada. Acolo, femeia și-a găsit și un job care este foarte bine plătit. În urmă cu mai mulți ani, soția lui Ștefan Hrușcă a avut o carieră de model, însă acum ea este programator la o companie celebră de IT din Toronta. 

 

Citește și: Benone Sinulescu a murit certat cu Ștefan Hrușcă. Cum l-a umilit artistul pe nea Beni



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel