Cu ce se ocupă iubita lui Codin Maticiuc. Ana Pandeli îi calcă pe urme fostului crai de Dorobanți:„Noi doi. Că doar atât a contat mereu”

Data publicării:

Codin Maticiuc trăiește o frumoasă poveste de dragoste, departe de ochii publicului.

Fostul crai de Dorobanți a devenit tată în urmă cu 2 ani. Cea care „l-a cumințit” pe Codin este Ana Pandeli, o frumoasă brunetă pe care acesta o ține departe de ochii publicului.

Cei doi au împreună o fetiță, pe care au numit-o Smaranda, după mama lui Codin Maticiuc. Micuța seamănă izbitor cu tatăl său și pare că i-a schimbat complet viața acestuia. Codin este tată vitreg și pentru fiul iubitei sale. 
„Ți-ai dat seama deja ca numele tău, Smaranda, este numele bunicii tale. Acum că poți să citești rândurile astea, sigur ai înțeles și de ce îmi doresc atât de mult s-o moștenești încât am forțat un pic ursitoarele în direcția corectă”, i-a transmis actorul fiicei sale, în ziua în care a împlinit un an.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Codin Maticiuc (@maticiuc_codin)

Viața personală a vedetei a fost extrem de secretă, până anul acesta. Codin s-a afișat împreună cu iubita sa la premiile GOPO, unde a atras toate privirile.

 

Recent, acesta a postat pe rețelele de socializare o imagine de cuplu, în care le-o prezintă fanilor pe frumoasa Ana. 


 „Noi doi. Că doar atât a contat mereu”, a scris vedeta în dreptul imaginii. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Codin Maticiuc (@maticiuc_codin)


Ana este o proaspătă actriță, care încearcă să-i calce pe urme lui Codin, și el proaspăt intrat în lumea filmului. 

„Iubita mea e actriță, în sensul că a făcut aceleași cursuri ca și mine, eu am îndrumat-o, însă nu a jucat până acum. Să vedem ce va face, ea merge la castinguri, vrea să joace. Vom lansa un nou film, Investitorii. L-am filmat înainte de pandemie. Lucrăm la Miami Bici 2 și vom avea un proiect cu Pavel Bartoș. Dacă or avea nevoie de un pitic de grădină, primesc și eu un rol. Joc eu, Cosmin Natanticu și Andrei Matei în rolurile principale. Iura Luncașu va fi regizor, iar Alex Coteț, care a scris cu mine la Miami Bici, a scris și aici. Anca Truță, care a produs Miami Bici, e și ea. Deci suntem cam aceeași echipă”, a declarat Codin Maticiuc pentru Click!.

Deși au o relație de mai mulți ani, cei doi sunt extrem de disctreți în privința vieții lor. 

„Iubita mea este o persoană discretă și nu apreciază genul ăsta de «atenție», iar eu respect asta. Nu înseamnă că ea nu este «deschisă», ci că are un bun-simț care o face să nu își dorească genul ăsta de reflectoare ațintite asupra ei doar pentru că îmi este alături”,  spunea Codin  pentru revista VIVA!.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel