Cu ce se ocupă Arsenie Todiraș, după destrămarea trupei O-Zone: "Acum câștig mai bine”

Data publicării:
Arsenie Todiraș, Foto Instagram
Descriere foto: Arsenie Todiraș, Foto Instagram

Arsenie Todiraș, unul dintre cei trei componenți ai trupei O-Zone, a vorbit despre succesul pe care l-a avut, în urmă cu mai mulți ani.

Dragostea din tei”, “Despre tine” şi “De ce plâng chitarele”, sunt doar câteva dintre piesele trupei O-Zone care au cucerit o lume întreagă. Deși au avut un succes uriaș, Radu Sîrbu, Dan Bălan și Arsenie au dechis să renunțe la proiectul O-zone și să meargă fiecare pe o carieră solo. O-Zone s-a destrămat în 2005.

După destrămarea trupei, Arsenie Todiraş a continuat să cânte cu numele de scenă Arsenium. În 2006, a reprezentat Republica Moldova la Eurovision cu piesa “Loca”, iar în 2008 a lansat “Rumadai”, single ce a ajuns în Top 100 în ţări ca Germania şi Austria.
 

Într-un interviu pentru emisiunea „La Măruță”, Arsenie a povestit cum a trecut peste cel mai greu moment din viața sa. Tocmai când trupa era pe val și urma să semneze primul contract, mama sa a murit. Artistul avea doar 18 ani atunci. A continuat să muncească alături de colegii săi și au reușit să facă din O-Zone un brand puternic, cunoscut în toată lumea. Cu toate astea, cei trei artiști nu se înțelegeau și au ajuns să pună capăt proiectului. 

 
"Când a murit mama, trupa O-Zone a semnat primul contract. În ziua aceea a decedat mama(...) Poate trebuia să trăiesc durerea, m-am afundat în muncă”, a dezvăluit artistul.

Motivul pentru care s-a destrămat O-Zone

„Primii ani nu realizam că s-a stins trupa. (...) Până la ultimele concerte din Japonia știam că nu mai continuăm. (...) Au fost chestii financiare care ne-au despărțit, și eu eram ca și caracter...Nu știu, poate dacă eram mai maleabil... Dan e...Cum vrea el, așa trebuie să fie. (...) Asta era problema, că nu ne simțeam inferiori, dar ar fi trebuit, vezi? (...) Se întâmplau chestii când el se simțea jignit. (...) Dan era un bun psiholog, de a te vedea, de a te convinge, dar nu era prea diplomat. (...) În schimb, Radu e super! Și acum e super! (...) Acum câștig mai bine decât în perioada O-Zone" , a spus Arsenie Todiraș, în emisiunea La Măruță, de la PRO TV. 

Artistul se bucură acum de un succes uriaș cu proiectul Arsenium. Acesta spune că piesela sale se aud în radiourile din toată lumea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel