Cu ce să te îmbraci dacă ești invitată la o nuntă în 2023. Designerul Iselin Dimitri îți spune ce ținute să alegi pentru a arăta impecabil

Data publicării:
EXCLUSIV

Cu siguranță, de multe ori, te-ai confruntat cu problema găsirii ținutei potrivite pentru un eveniment la care urma să mergi. Însă, dacă mergi pe mâna unui designer, cu siguranță vei avea cel mai bun outfit, dar și minus stres. 

Așadar,  designerul vestimentar Iselin Dimitri îți face o lista completă cu cele mai potrivite ținute, în funcție de tematica nunții la care mergi. 

 

Ținute în funcție de locația unde se ține evenimentul: 


1. Daca participăm la o nuntă într un salon în interior, seara, putem opta pentru o rochie lungă din voal, cu un decupaj pe picior și detalii în partea de sus. 


2. În cazul unei nunți pe plajă, putem opta pentru o rochie lungă, dreaptă (fără prea mult volum în partea de jos) și lejeră. Având în vedere că este soare și cald, putem alege un model cu decupaje, dar nu în zona de elegant. Ne putem juca cu o culoare extravagantă și va dau un hint: alegeți materiale care strălucesc în soare. Vor avea un efect WOW. 


3. Daca participăm la o nuntă la un restaurant deschis, în natură, ce are loc pe un lac și se petrece mai mult pe perioada zilei, putem opta pentru o rochie midi, realizată din voal,  cu corset. Trebuie, însă, să avem grijă cu “gradul” de eleganță al ținutei de pe timpul zilei. 


4. În cazul în care participi în calitate de domnișoară de onoare, la o nuntă, pot face o sugestie de rochie simplă, elegantă, cu un decupaj discret pe picior și în zona bustului, realizată din tulle. Culoarea aleasă să fie una neutră, iar croiul să evidențieze orice siluetă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel