Cu ce rămâneți după retrogradarea lui Jupiter? Schimbări pentru Gemeni, Fecioară și Vărsător. Surprize pentru Săgetător, cheltuieli pentru Capricorn și Pești

Data publicării:
Astrolog Daniela Simuleescu, foto ASTROSENS
Descriere foto: Astrolog Daniela Simuleescu, foto ASTROSENS

Astrologul Daniela Simulescu aduce vești cu privire la retrogradarea lui Jupiter. Ce evenimente vă poate aduce aceasta?

Jupiter și-a început tranzitul în Berbec, iar pe 28 iulie a retrogradat în acest semn, unde va sta până pe 28 octombrie când va retrograda în Pești. Poate că până acum nu vi s-a părut că acest tranzit a avut cine știe ce efecte, însă cu siguranță ați avut ceva idei, ați simțit că ați putea face anumite transformări, doar că parcă nu s-a ivit momentul potrivit pentru acestea. S-ar putea să aveți senzația că timpul are mai multă răbdare cu voi și nu doar atât, ci și că întâmpinați anumite situații care vă duc în direcția de a primi ce vă doriți, de a vă trezi de a o lua de la capăt. Dacă aveți nevoie de prospețime, de schimbare, de o nouă șansă, atunci ați întâlnit tranzitul perfect, vedeți în ce casă se petrece în previziunile de mai jos și s-ar putea să înceapă să vă iasă. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Cu Jupiter în casa a 11-a ați cunoscut oameni, ați mers la evenimente, ați fost expuși, dar ați și ajuns la anumite concluzii? E posibil să aveți revelații de la niște oameni pe care i-ați așezat pe un piedestal, cărora le-ați dat mai multă atenție decât era cazul. De ce ați investiți atât de mult în ceilalți? Ce anume vă lipsește? Încrederea, puterea interioară? Poate că cercul vostru imens de prieteni ar trebui să sufere niște schimbări, niște modificări, poate veți conștientiza că nu aveți nevoie de atâția, că mulți nici nu vă sunt la fel de aproape pe cât ați fi crezut și că s-ar putea să nu aveți timp pentru toți. În ceea ce privește planurile pe termen scurt, faceți voi un pas înainte dacă vă doriți să se întâmple, căci nu va veni nimic de la sine. 

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Jupiter a fost în casa a 8-a, e posibil să fi intrat în atenția voastră problemele de intimitate, discuții pe teme de sexualitate, chimie în cuplu și alte lucruri legate de partea intimă. Poate că unele dintre acestea se vor relua în cazul în care nu doriți să le băgați în seamă. Pe de altă parte, casa a a 8-a are mare legătură cu senzația că meritați mai mulți bani, dar vă e teamă să vă valorizați. S-ar putea ca ceva dinăuntrul vostru să vă oprească din a crede că meritați. Schimbați acel pattern financiar și înțelegeți unde ați fost mai zgârciți, lacomi, mai mult decât era cazul. 

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Vă priește și retrogradarea și mersul direct ale lui Jupiter, dar nu rămâneți cu nimic concret. Poate că trebuie să deveniți mai selectivi. Este în regulă să faceți ceea ce vă face plăcere, însă cu ce rămâneți după ce se duce plăcerea? Ce anume aduce valoare în viața voastră? Ce anume folosește, cu ce pot construi în viitor? Cu ce am rămas? Doar că am vrut să mă aventurez. Trebuie să facem curățenie și în cercul de prieteni, căci s-ar putea să aveți suprize acolo. Trebuie să faceți diferența între prieteni, amici și cunoștințe. În afară de asta, vă veți bucura în continuare de: aventuri, iubire, romantism.

Citește continuarea pe ASTROSENS. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel