Celia este însărcinată. Artista va deveni mămică pentru a doua oară

Data publicării:
Celia, sursa instagram
Descriere foto: Celia, sursa instagram

Celia este în culmea fericirii. Artista va deveni mămică din nou.

Sărbătoare mare în familia Celei. Artista este însărcinată pentru a doua oară și urmează să nască anul viitor.  Vedeta ar fi însărcinată în luna a cincea, dar a preferat să țină totul secret, cel mai probabil pentru a se asigura că totul este bine și nu sunt probleme. Celia nu a dorit să ofere detalii, artista care a împlinit, chiar astăzi, 37 de ani așteptând să mai treacă o perioadă până să facă anunțul oficial cu privire la sarcină și la sexul copilului pe care îl va naște.

”Nu pot să vorbesc, acum, dar mulțumesc pentru felicitări”, a spus Celia pentru Fanatik.ro atunci când a fost întrebată de sarcină.

 

Celia a pierdut o sarcină

 

 În urmă cu câțiva ani, Celia a trecut prin momente îngrozitoare după ce a pierdut o sarcină. Vedeta a fost extrem de afectată, mai ales că ea și soțul ei își mai doreau din suflet încă un copil.  Din cauza acestui lucru, Celia s-a confruntat și cu depresia. 

”Acest copil a venit într-un moment greu pentru soțul meu, atunci când el și-a pierdut tatăl, dar nu știu de ce s-a răzgândit (n.r.- copilul) și s-a gândit că trebuie să meargă într-o lume mai bună. În prima luna (n.r.- de la pierderea sarcinii) mi-a fost extraordinar de greu și am plecat în Australia. Nu aș fi putut să rămân aici”, spunea ea într-o emisiune TV.

 

Citește și: Andreea Tonciu nu își mai duce fetița la grădiniță. Care este motivul pentru care vedeta a luat această decizie



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel