Cu ce problemă se confruntă Oana Roman de când a slăbit. Vedeta își dorește să ajungă pe mâna medicilor chirurgi : "Nu mânânc nimic"

Data actualizării: | Data publicării:
Oana Roman, sursa instagram
Descriere foto: Oana Roman, sursa instagram

După împăcarea cu Marius Elisei, Oana Roman vrea să facă tot mai multe schimbări în viața ei. Deși a slăbit considerabil, vedeta se confruntă cu câteva probleme, motiv pentru care a decis să apeleze la ajutorul medicilor.

În ultima vreme, Oana Roman a fost criticată tot mai des pentru faptul că își modifică fotografiile pe care le postează în mediul online. În realitate, vedeta a mărturisit că a dat jos peste 20 de kilograme. Aceasta a dezvăluit și cum a reușit să dea jos kilogramele în plus.

„Oamenii nu mă văd în realitate, oamenii mă văd la televizor, aia nu e realitate. Am slăbit vreo 20 și un pic de kilograme, dar, practic am slăbit foarte mult în centimetri. Am făcut proceduri de remodelare corporală un an și jumătate și am scăzut foarte, foarte mult în centimetri. De aceea pare că am slăbit mai multe kilograme decât am slăbit eu de fapt pentru că aceste proceduri m-au ajutat să-mi reduc foarte mult din circumferința la bust, la talie, la șolduri.

Da, am o dietă anume aș putea spune, țin post intermitent, 16 cu 8, adică nu mănânc nimic 16 ore și mănânc doar într-un interval de 8 ore și atunci mănânc cu măsură, evident. Mă simt bine pentru că, cumva, oamenii mă percep altfel. Dar să știi că eu așa am fost tot timpul, la fel de veselă și la fel de binedispusă.”, a dezvăluit Oana Roman pentru Ciao.

Deși a dat jos mai multe kilograme, Oana Roman se confruntă cu câteva probleme de care vrea să scape cât mai repede. Pentru că a slăbit brusc, pielea i s-a lăsat și pe lângă toate aceste lucruri, cicatricile îi dau multe bătăi de cap șatenei, motiv pentru care vrea să apeleze la medicul chirurg.

 

„De mult vreau să-mi fac o operație care nu este neaparat estetică, ci mai degrabă medicală, la mine. În urma operației pe care am avut-o după ce am născut, am niște cicatrici pe abdomen, foarte urâte… acum am și slăbit și mi s-a lăsat pielea. Și trebuie să-mi fac o abdominoplastie, dar la mine e mai degrabă din rațiuni medicale, decât neaparat estetice, dar evident că și estetică este… o să scap de cicatricea aia foarte urâtă pe care o am.

E singura la care m-am gândit. Eu am avut destule operații și nu vreau să-mi fac operații doar de dragul de a-mi face. Abdominoplastia sunt obligată să o fac. Și în rest, există tot felul de proceduri care ajută, fără să te tai neaparat.”, a zis Oana Roman pentru publicația menționată mai sus.

Citește și: Oana Roman, în doliu. Vedeta a pierdut o persoană dragă: "Sper ca acolo unde este acum să fie lumină"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel