Oana Roman, în doliu. Vedeta a pierdut o persoană dragă: "Sper ca acolo unde este acum să fie lumină"

Data publicării:

În urmă cu o zi, Oana Roman a anunțat, cu durere în suflet, că o persoană dragă ei s-a stins din viață.

În urmă cu câteva ore bune, Oana Roman a primit o veste care a întristat-o profund. Potrivit acesteia, băiatul care s-a ocupat de luminile de la nunta cu Marius Elisei, a decedat.  Vedeta a publicat pe IntaStory o poză de album de la nunta ei și a așternut câteva rânduri în memoria bărbatului. Decesul specialistului pare să se fi produs în cursul zilei de ieri, însă, nu se cunosc circumstanțele în care a venit tragedia.

 

“Am găsit poza asta de la nunta mea… Are lumini ca de basm. Și, cel care le-a setat atunci era cel mai bun… Sper că acolo unde e acum să fie lumina cel puțin la fel de frumoasă precum luminile pe care le făcea el aici, pe Pământ #cristisinger”, a scris Oana Roman pe o fotografie de colecție încărcată pe rețelele de socializare.

Oana Roman: "Voi rămâne la fel oricât de greu pare uneori"

 

La scurt timp după vestea tristă pe care a primit-o, Oana Roman a publicat o fotografie cu ea, alături de  care a scris și un mesaj în care mărturisește faptul că se place așa cum este și că a luptat enorm de mult pentru ceea ce este și are astăzi.

“Luxul suprem pentru mine a fost și rămâne acela de a trăi liber și pe picioarele mele. Neîncorsetată de obligații față de nimeni doar față de mine. Libertatea și independența mea fizică și materială sunt neprețuite și sunt un lux pe care l-am câștigat cu multă muncă și voință.

Am luptat și nu m-am lăsat și voi rămâne la fel oricât de greu pare uneori. Incapacitatea mea de a face compromisuri care să-mi afecteze demnitatea și îndărătnicia mea de a refuza să fac lucruri pe care nu le simt, m-au costat poate, dar mi-au asigurat o liniște sufletească greu de zdruncinat. Nu contează cum mă văd alții, contează cum mă văd eu, și mie îmi place de omul care sunt” , a scris Oana Roman pe instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by oana roman (@oanaromanelisei)Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel