Cu ce problemă se confruntă Dani Oțil în fiecare noapte. Ramona Olaru i-a sărit imediat în ajutor: ”Face scandal”

Data publicării:
Dani Otil, sursa instagram
Descriere foto: Dani Otil, sursa instagram

Dani Oțil a mărturisit problema cu care se confruntă în fiecare noapte. Ramona Olaru i-a găsit imediat o rezolvare.

Ca de fiecare dată Ramona Olaru a prezentat rubrica meteo, în cadrul emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani". Blondina a precizat că vom avea parte de o săptămână cu temperaturi extrem de ridicate. Acest lucru i-a atras atenția lui Dani Oțil, care a ținut să facă câteva mărturisiri. 

Matinalul a povestit că temperaturile ridicate îl pun în mare dificultate pe el și soția sa, Gabriela, care urmează să nască. Se pare că viitoarea mămică nu se poate odihni din cauza căldurii. Dani Oțil a spus că  noapte de noapte are 23 de grade Celsius în casă în majoritatea timpului pentru ca și partenera sa să se simtă bine. 

 

Dani Oțil a apărut GRAVID în direct. Mesajul dur transmis de prezentatorul TV: „Experiment. Gravidele sunt eroi fără capă”

 

 Ramona Olaru i-a sărit imediat în ajutor colegului său, spunându-i că cel mai bine este ca în cameră să fie temperatura de minimum 25 de grade Celsius, iar ca ușile camerelor să fie deschise. Ulterior, Dani Oțil a spus motivul pentru care nu poate proceda în acest fel.

“Noaptea când dormi cu gravida te muți de colo-colo. Nu reușesc să dau de cap aerului condiționat. Am dat pe 23 de grade, dar cu multe probleme. Te scoli, oprești aerul, te culci, te scoli din nou și tot așa. Nu pot să țin ușa deschisă că intră pisica și face scandal și ne trezește. E ca matinalul nostru – acolo să te trezească”, a spus Dani Oțil în cadrul emisiunii.

 

Citește și: Dieta lui Cătălin Scărlătescu: Alimentul la care nu poate renunța: „Am mâncat toată viaţa şi o să continui să mănânc”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel