Psihologul Radu Leca, despre motivul din spatele morții lui Stephan Pelger: Propun să realizăm o campanie de prevenție - Depresia Ucide

Sursa foto: Stephan Pelger, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Stephan Pelger, instagram

Psihologul Radu Leca a vorbit, în exclusivitate pentru DC News, despre moartea creatorului de modă Stephan Pelger, găsit spânzurat în atelierul său din București.

„Ce e prea mult, e prea mult. Depresia a mai răpit un suflet talentat dintre noi. Stephan Pelger a fost zeul modei și al eleganței, care a fost sedus de tristețe, ajungând să se omoare.

Renunțarea la viață, în prezența depresiei, aduce din nou în atenția publicului lipsa prezenței campaniilor de prevenție. Depresia trebuie prevenită și categoric nu prin intermediul știrilor despre oameni celebri ce ajung să fie victime.

Propun să realizăm o campanie de prevenție a depresiei denumită Depresia Ucide. Altfel o să asistăm neputincioși la atacul concentrat al depresiei asupra oamenilor sensibili”, ne-a precizat psihologul Radu Leca.

Citește continuarea pe DC NEWSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 09 iun 2023, 08:43 | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience