„Cu așa prieteni, mai bine dușmani”. Cel mai toxic semn zodiacal. Cum îți dai seama că nu te poți baza pe încrederea lor

Data publicării:
foto Freepik
Descriere foto: foto Freepik

Acesta este cel mai toxic semn zodiacal, când vine vorba de pietenie. 


Cuvântul prieten provine din verbul din engleza veche frēon, "a iubi, a plăcea, a onora, a elibera" și, mai exact, "cel care iubește".

Astfel, calitățile care fac un prieten toxic sau un prieten adevărat sunt condiționate de modul în care noi, ca indivizi, ne așteptăm să fim iubiți.

Loialitatea este ceea ce distinge cel mai mult un bun prieten, iar loialitatea, ca și dragostea, nu poate fi cerută, ci doar și întotdeauna oferită gratuit.

Astrologul Reda Wigle a dezvăluit, pentru New York Post, care este cel mai toxic semn zodiacal în prietenii, în viziunea ei. 

„Vă ofer propriul meu punct de referință pentru camaraderie ca un ghid, păstrând în același timp conștiința că toți suntem capabili să fim campioni și monștri, prieteni buni și adversari teribili. Ca să nu uităm că preoteasa Pești Elizabeth Taylor l-a sedus și s-a căsătorit cu Eddie Fisher, soțul prietenei sale apropiate Debbie Reynolds, turnătorul cu nume de ou Benedict Arnold era Capricorn, iar "te înjunghie pe la spate Brutus" era probabil Gemeni”, a dezvăluit Reda Wigle. 

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Balanța este singurul semn zodiacal reprezentat de un obiect inanimat, o metaforă potrivită pentru cineva care se ferește adesea să ia decizii sau să prevină sau să acționeze în mod direct. În ceea ce privește corpul uman, Balanța guvernează pielea și, ca atare, încearcă mereu să și-o salveze pe a lor, evitând cu orice preț confruntările sau controversele.

Prin definiția OG a onoarei, un prieten ar trebui să te protejeze de rău, însă Balanțele, cu abilitatea lor inerentă de a vedea ambele părți ale unei situații, se luptă să definească ce este "greșit" sau să decidă unde ar trebui să se afle loialitatea. Deși acest lucru nu este în mod explicit răuvoitor, el virează ușor și adesea în a nu face nimic în timp ce se întâmplă o faptă rea.

Guvernată de Venus, planeta iubirii și a prezentării, simpatia și ușurința sunt preocupările primordiale pentru Balanță și, după cum vă va spune orice revoluționar sau complice la un delict, loialitatea și convingerea nu sunt adesea colegele popularității. În încercarea lor de a fi prietenul tuturor, Balanțele sacrifică curajul și aurul care vin din investirea deplină și fidelă în numere mai mici.


Balanța este singurul semn din zodiac reprezentat de un obiect inanimat, o metaforă potrivită pentru un popor care se ferește adesea să ia decizii sau să prevină sau să acționeze în mod direct. În ceea ce privește corpul uman, Balanța guvernează pielea și, ca atare, încearcă mereu să și-o salveze pe a lor, evitând cu orice preț confruntările sau controversele.

 


În calitate de semn cardinal de aer și de creaturi rafinate și cerebrale, Balanțele sunt ași la rațiune, scuze și justificări și, pe partea bună a lucrurilor, se grăbesc să-i ierte pe ceilalți și să țină loc pentru ca două forțe opuse să existe sau doi dușmani să se simtă văzuți și auziți. În schimb, sunt diplomați, designeri de interior și instructori de yoga excelenți și prieteni absolut de mâna a doua.

Vedem acest lucru exprimat în comportamentul de prieten toxic al lui Jordyn Woods, care a trădat clanul Kar-Jenner; mai exact pe Kylie Jenner și pe sora mai mare  Khloe Kardashian, cuplându-se cu iubitul de atunci al celei din urmă  Tristan Thompson. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel