Criticată pentru că nu a gătit de ziua lui Filip, Cristina Șișcanu răspunde dur: „Am participat la o pomana porcului, după care am vomitat de 32 de ori”

Data publicării:

Cristina Șișcanu le dă o replică tăioasă tuturor celor care au acuzat-o că nu știe să gătească.

Cristina Șișcanu încearcă să-i ofere aceeași atenție lui Filip, fiul lui Mădălin Ionescu, care trăiește cu cei doi, așa cum o face și cu micuța sa, Petra. Vedeta nu-și dorește să facă nicio diferență între cei doi, iar de fiecare dată încearcă să le arate acest lucru și fanilor. Astfel, aceasta este extrem de asumată cu lucrurile din viața persoană, pe care le împărtășește fără pic de transparență în mediul online. Așa s-a întâmplat și de ziua de naștere a lui Filip, când, în loc să se bucure odată cu jurnalista de momentul fericit, fanii au taxat-o dur pe aceasta. Motivul comentariilor negative a fost reprezentat de faptul că aceasta a ales să comande mâncarea pentru invitați, în loc să se preocupe chiar ea de preparare. După cum era însă de așteptat, Cristina Șișcanu a venit și cu o replică pe măsură.

„Evident, s-au autosesizat partea aceea de hate cu privire la faptul că am comandat de mâncare la petrecerea lui Filip. Nu am gătit pentru 15 persoane și cum de nu am pus eu mâna să gătesc și de ce comand mâncare. Oameni buni, e frumos să gătești, dar depinde cum. Să gătești oale și să le trântești invitaților nu mi se pare mare șmecherie, pe de altă parte eu vreau să petrec timp cu invitații.(...) Vreau să vă spun că, acum un an de zile, am participat la o pomana porcului, după care am vomitat de 32 de ori și am chemat salvarea. Nimeni nu a avut nimic dintre cei care au mâncat, dar eu nu rezonez cu așa ceva.”, a spus Cristina Șișcanu, pe contul său de Facebook.

VEZI și: Motivul pentru care Mădălin Ionescu a fost dat afară de la „Acces Direct”: „I-am iertat, nu am resentimente” / Video

Cristina Șișcanu, mesaj acid pentru cei care o trimit în bucătărie

Astfel, vedeta spune că a ajuns în etapa din viață în care să-și permită să comande mâncare, încât timpul este atât de prețios, iar acele ore le poate petrece cu fiica sa, desfășurând diferite activități intelectuale. Mai mult, aceasta își „liniștește” comunitatea care a acuzat-o de faptul că nu știe să gătească și spune că face acest lucru, când are timp și dispoziția necesară.

„Ce vreți să fac? Să mă apuc să gătesc că vrea nu știu cine să mă vadă că pun mâna? Pe bune? Terminați cu prostiile. Gătesc de plăcere din când în când cu Petra, chestii din astea de drag, dar nu gătesc oale ca să avem ce mânca mult, să ne sară ochii din orbite. Credeți că e mare lucru să gătești? Pe mine nu mă preocupă acest aspect și nici pe familia mea. Mai bine o învăț pe Petra o poezie decât să stau două ore să gătesc. Nu mai am nevoie de validarea nimănui, nici pe partea de gătit și nici pe nicio latură. Știu să gătesc, nu vă faceți griji”, a continuat aceasta.

VEZI și: Cristina Șișcanu, secretul buclelor de păr perfecte. La ce truc inedit a apelat vedeta: „Fac niște bucle cu bigudiuri care se pun la fiert.”

Cei doi își mai doresc copii

Mădălin Ionescu are 3 copii, Ștefania și Filip din relația anterioară și pe Petra, din căsnicia cu Cristina Șișcanu. Vedeta se preocupă însă de toți în mod egal și, cu toate acestea, prezentatoarea spune că-și dorește ca familia să devină mai numeroasă de atât. 

„Da, ne mai dorim copii. Probabil că dacă nu ar fi fost pandemia, e posibil să fi avut deja încă unul. Doar că, cumva, m-a pus pe gânduri toată situația asta din ultimii doi ani și am avut așa o reținere. Nu știu, vedem de acum încolo. Dar așa, da, ne-am dori. Ne place să avem familia mare. E superb când ne adunăm cu toții, e sentimentul acela de împlinire maximă. Un copil este o bucurie, chiar daca este și o responsabilitate imensă. Dar bucuria pe care ți-o aduce un copil, mai ales într-un cuplu în care iubirea e puternică, ți-aduce pur și simplu împlinire maxima”, a declarat Cristina Șișcanu pentru ciao.ro

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel