Cristina Șișcanu, secretul buclelor de păr perfecte. La ce truc inedit a apelat vedeta: „Fac niște bucle cu bigudiuri care se pun la fiert.”

Data publicării:
Sursa foto: Cristina Șișcanu, facebook
Descriere foto: Sursa foto: Cristina Șișcanu, facebook

Cristina Șișcanu a dezvăluit cum își face buclele de păr, cu ajutorul bigudiurilor care se fierb. 

Cristina Șișcnau este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei. Recent, vedeta a făcut câteva postări pentru doamne și domnișoare, pentru a le dezvăluit o metodă simplă care le ajută să își facă blucle perfecte, fără a folosi ondulatorul sau placa de păr. 

Cristina Șișcanu, secretul buclelor de păr perfecte

Mai exact, vedeta le-a explicat fanilor cum își aranjează părul cu ajutorul bigudiurilor care se pun la fiert. Soția lui Mădălin Ionescu susține că acest truc este foarte cunoscut în Republica Moldova. Cristina Șișcanu a explicat pas cu pas cum face acest lucru. 

“O să îmi fac niște bucle cu genul ăsta de bigudiuri care se pun la fiert. Sunt cunoscute la mine, în Republica Moldova. Iau șuviță cu șuviță și le las cam 30 de minute, le dau jos și am bucle. Așa îmi făcea mama bucle când eram mică pentru că nici nu strică părul, nu dau o căldură mare cum se întâmplă cu ondulatorul sau placa. Le-am pus la fiert, punem și capacul să fiarbă mai repede și așteptăm să dea în clocot. Așteptăm să se înfierbânte bine, bine.  Îmi iau un prosop și începem procesul.”, a povestit Cristina Șișcanu.

„Folosim un batic, ca toată căldura să se mențină acolo și ca buclele să se facă mai bine”

Cristina Șicanu a precizat că, după ce punem părul pe bigudiuri, punem pe cap un batic, pentru a se menține căldura și ca buclele să fie perfecte. 

„Luăm șuviță cu șuviță. Se pot pune și până la rădăcină. Puteți să le puneți fie pe exterior, fie pe interior. Dacă ai părul lung și vrei să îți pui bigudiuri până la baza firului de păr, trebuie să iei o șuviță mai mică pentru că altfel se îngroașă bigudiul.

Pentru un efect maxim, folosim un batic, ca toată căldura să se mențină acolo și ca buclele să se facă mai bine. Dacă punem un batic, nu riscăm să se desfacă bigudiurile. Așteptăm 25-30 de minute și ne continuăm treaba.  Dacă vreți să se încrețească mai mult, le țineți și mai mult.”, a mai spus aceasta.

Cristina Șișcanu, despre obiceiurile nesănătoase legate de mâncare

Vedeta susține că mâncatul excesiv nu este sănătos, mai ales atunci când înaintăm în vârstă. 

„Îmbuibatul nu e ok. Oricât am spune chestia aia cu grasă și frumoasă, nu e ok pentru sănătate, mai ales atunci când mai înaintăm în vârstă, nu mai avem 30 de ani.  Nu e în regulă nici pentru stomac, nici pentru oase, nici pentru articulații. Am avut și eu perioade în viața mea în care m-am îmbuibat.”, a povestit Cristina Șișcanu.

„Cui îi place să se uită în oglindă și să dea șuncile pe afară?”

„Și eu am avut perioade lungi în care m-am îmbuibat. Nu este bine. Și știam că nu e bine, este o prostie. Oalele pline vârf cu mâncare ș.i nu știu câte feluri de mâncare nu trebuie să existe așa ceva în viețile noastre. Să recunoaștem. Cui îi place să se uită în oglindă și să dea șuncile pe afară? Recunosc, în sarcină m-am îngrășat 27 de kilograme din îmbuibat.  M-am îmbuibat cu foietaje. Până în luna a cincea vomitam de zeci de ori pe zi, iar după luna a cincea mă îmbuibam cu foietaje și noaptea, și ziua. Pot să înțeleg anumite momente, zile sau chiar perioade când vrei să mănânci mult, dar trebuie să revii la normal. Sau dacă mănânci sănătos, nu trebuie să mănânci cantități industriale.”, a mai povestit Cristina.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience