Cristina Belciu, victima unui accident rutier. Care este starea de sănătate a vedetei: ”M-am lovit la cap”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Cristina Belciu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Cristina Belciu, instagram

Cristina Belciu, fosta  parteneră de viață a lui Cristian Boureanu, a fost implicată într-un accident rutier. 

Cristina Belciu, fosta parteneră de viață a lui Cristian Boureanu, a fost victima unui accident rutier. Din fericire, vedeta nu a avut răni grave, iar starea ei de sănătate este în afara oricărui pericol. 

Fosta parteneră a lui Cristian Boureanu, implicată într-un grav accident

Cristina Belciu a declarat că centura de siguranță a salvat-o. Cu toate astea, fosta parteneră a lui Cristian Bourenu s-a ales cu câteva lovituri la cap. 

”Am avut un mic accident pe Iancu de Hunedoara. Mi-a tăiat calea cineva, mergând foarte încet. Am avut noroc că am avut centura și deși am fost împinsă efectiv în gardul care delimita șoseaua de partea de care circulă tramvaiul m-am lovit doar la cap și la picior. A fost destul de puternic impactul, cred că dacă nu aveam centura ieșeam prin parbriz. M-am ales cu câteva vânătăi și cu mașina în service. În rest sunt bine, am avut o zi foarte lungă ieri. Dar fiarele se repară, vânătăile trec, contează cum tratăm fiecare situație. Totul se întâmplă cu un motiv, poate Dumnezeu m-a ferit de altceva, nu trebuia să ajung undeva”, a declarat Cristina Belciu la Antena Stars.

Cristian Boureanu și Cristina Belciu s-au despărțit

Cristian Boureanu și Cristina Belciu s-au despărțit, după doar cinci luni de relație. Deși au pus capăt oficial poveștii lor dragoste, cei doi spun că încă se iubesc și au doar cuvinte de laudă unul la adresa celuilalt.

"Cristina a fost cel mai bun și frumos cadou de la destin, pe care l-am primit în ultima perioadă. O dragoste neașteptată și împărtășită de amândoi, la maximum, care ne-a făcut să trecem peste orice judecăți și prejudecăți și să încercăm să fim împreună.

Cristina e matură și educată, cu un suflet excepțional și o inimă enormă, o fată cum nu credeam că o să întâlnesc și pentru care îi mulțumesc lui Dumnezeu că a adus-o în viața mea. O veritabilă lady, cu un suflet de copil. Și care a reușit să-mi schimbe viața în bine mie și, mai ales, paradoxal, fetei mele, Ioana, pe care a reușit să o ajute să-și descopere pasiunea și talentul. Multumesc pentru tot, Cristina!", a spus Cristian Boureanu, potriviti Cancan.

Citește continuarea AICI



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel