Cristina Vasiu este în culmea fericirii. Vedeta a spus "DA" în fața ofițerului de stare civilă: "Cea mai frumoasă zi..."/ FOTO

Cristina Vasiu s-a căsătorit cu iubitul său, Cătălin Stoica. Cei doi sunt în culmea fericirii. 

Cristina Vasiu și Cătălin Stoică au ajuns în fața ofițetului de stare civilă, acolo unde au spus cel mai sincer "DA"  din viața lor. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, astfel că au decis să treacă la următorul pas din relația lor. 

Cristina Vasiu s-a căsătorit cu iubitul său, Cătălin Stoica

Înainte de a se căsători oficial, Cristina Vasiu a recunoscut că atât ea, cât și viitorul soț, sunt copleșiți de emoții. 

"Eu sunt foarte emoționată. Vom face marele pas și ne vom spune DA pentru tot restul vieții. Avem emoții.", a spus Cristina Vasiu, potrivit Antena Stars. 

Și Cătălin Stoica a mărturisit faptul că aua așteptat cu nerăbdare această zi din viața lor. 

"Am așteptat ziua asta cu mare bucurie, dar acum emoțiile m-au năpădit.", a spus Cătălin Stoica.

Proaspeții căsătoriți au recunoscut că au alergat foarte mult să pună totul la punct. Cu toate astea, cei doi au trăit din plin acest eveniment din viața lor și totul a ieșit conform așteptărilor. 

"Cea mai frumoasă zi. Am umblat. a fost o continuă agitație cu rochia, cu părinții, tatăl lui Cătălin a venit de departe, de la Călărași, tata a mers după el, a fost o întreagă agitație. Nașii ne-au ajutat foarte mult și vrem să le mulțumim că le sunt alături și ne-au fost niște prieteni foarte aproape de sufletul nostru.", au mai spus cei doi îndrăgostiți.

Când va avea loc nunta celor doi

”Anul viitor, în iunie, va fi nunta propriu-zisă, deja e totul stabilit. Va fi o nuntă fastuoasă, într-o locație foarte faină și renumită de la noi din București, vor fi undeva la 200 de persoane”, a declarat Cristina Vasiu pentru SpyNews.ro.

Cum rezolvă problemele de cuplu

„Sigur că da! Suntem oameni normali, cu probleme și dificultăți în viață de zi cu zi, ca toată lumea! Faptul că nu le expunem și ne rezolvăm situațiile în familie, este o chestiune de alegere, care ne caracterizează! Viață nu este doar despre bucurie, și realizări, este și despre dezamăgire, oameni, dar fiind uniți, și comunicând deschis de fiecare dată, am reușit să mergem în aceeași direcție ținându-ne de mâna!”, ne-a spus, în exclusivitate, Cristina Vasiu.

Cristina Vasiu: „Nu suntem noi atât de puternici să ne scriem fericirea singuri”

„Cred în Dumnezeu, și în ideea că lucrurile se întâmplă așa cum vrea El, când vrea El și alături de cine vrea El! Cred că destinul, soarta, este deja scrisă pentru fiecare dintre noi, și nu ar trebui să ne surprindă nimic, atunci când îl avem pe Dumnezeu aproape! El știe mai bine să ne răspundă întrebării, de ce?! Până și alegerile pe care le facem în viață, au la baza o doză de credință, experiență, și trăiri! Instinctul te îndeamnă să iei decizii, atunci când există un istoric al lucrurilor, al alegerilor, că să poți compară lucrurile între ele, și a lua o decizie bună pentru ține! Norocul nu este pentru cei înțelepți, și l-aș folosi în alte contexte funny, nicidecum pentru destin!
Nu suntem noi atât de puternici să ne scriem fericirea singuri, chiar și când totul merge perfect, când ai cel main mare succes, ești pe val, și te simți puternic, totul poate să dispară într-o secundă, pentru că  nimic nu se poate fără Dumnezeu! În asta cred!”, a mai punctat artista, pentru Spectacola.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 11 sep 2023, 21:52 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience