Cristina Vasiu ne dezvăluie cum rezolvă problemele de cuplu: „Când vrea El și alături de cine vrea El” /EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Cristina Vasiu, cântăreață, ne-a dezvăluit cheia unei relații sănătoase.

Cristina Vasiu este una dintre cele mai apreciate vedete din lumea artistică muzicală. Ea s-a logodit recent cu un alt artist, Cătălin Stoica, cântăreț și el, și își fac deja planurile pentru nunta care va fi anul următor. Cu atât mai mult, cei doi și-ai achiziționat mașina de vis, integral chiar, și sunt pe culmile succesului. Văzând că o duce bine, am dorit și noi, echipa Spectacola, să aflăm cheia succesului ei și să împărtășim cu cititorii noștri. 

Cum rezolvă eventualele certuri cu Cătălin

Am întrebat-o pe cântăreață cum abordează diversele problematici dintre ea și logodnicul său, Cătălin. Ea ne-a răspuns foarte argumentat, subliniind faptul că pune accent pe comunicare foarte mult. Ei nu sunt feriți de discuțiile cotidiene care pot avea spini, uneori. În final, ea ține secretă viața personallă, nedorind să o amestece cu viața publică.

„Sigur că da! Suntem oameni normali, cu probleme și dificultăți în viață de zi cu zi, ca toată lumea! Faptul că nu le expunem și ne rezolvăm situațiile în familie, este o chestiune de alegere, care ne caracterizează! Viață nu este doar despre bucurie, și realizări, este și despre dezamăgire, oameni, dar fiind uniți, și comunicând deschis de fiecare dată, am reușit să mergem în aceeași direcție ținându-ne de mâna!”, ne-a spus, în exclusivitate, Cristina Vasiu.

Unde își va petrece vacanța

Am mai întrebat-o pe artistă dacă are vreun plan de vacanță, mai ales că temperaturile prin București sparg termometrele. 

„Avem o perioadă mai aglomerată pe final de august, chiar și septembrie, pentru că avem multe concerte, videoclipurile pieselor de filmat, avem niște drumuri de făcut, dar avem grijă și de noi! Poate fugim câteva zile la Paris, să vedem cum ne organizăm!”, a mai zis Cristina, în exclusivitate, pentru Spectacola.

Norocul și destinul

În cele din urmă, artista ne-a dezvăluit că ea crede mai degrabă în destin decât în noroc, iar omul nu ar trebui să fie surprins atunci când lucrurile iau vreo întorsătură.

„Cred în Dumnezeu, și în ideea că lucrurile se întâmplă așa cum vrea El, când vrea El și alături de cine vrea El! Cred că destinul, soarta, este deja scrisă pentru fiecare dintre noi, și nu ar trebui să ne surprindă nimic, atunci când îl avem pe Dumnezeu aproape! El știe mai bine să ne răspundă întrebării, de ce?! Până și alegerile pe care le facem în viață, au la baza o doză de credință, experiență, și trăiri! Instinctul te îndeamnă să iei decizii, atunci când există un istoric al lucrurilor, al alegerilor, că să poți compară lucrurile între ele, și a lua o decizie bună pentru ține! Norocul nu este pentru cei înțelepți, și l-aș folosi în alte contexte funny, nicidecum pentru destin!
Nu suntem noi atât de puternici să ne scriem fericirea singuri, chiar și când totul merge perfect, când ai cel main mare succes, ești pe val, și te simți puternic, totul poate să dispară într-o secundă, pentru că  nimic nu se poate fără Dumnezeu! În asta cred!”, a mai punctat artista, pentru Spectacola.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Exclusiv


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel