Cristina Spătar, semne BIZARE după moartea mamei sale. Dezvăluirile CUTREMURĂTOARE ale vedetei: „Mă avertizează„

Data publicării:
Cristina Spătar, sursa instagram
Descriere foto: Cristina Spătar, sursa instagram

Cristina Spătar a dezvăluit ce semne primește după moartea mamei sale. 

Cristina Spătar a trecut prin momente cumplite, după ce și-a pierdut mama. Recent, vedeta a vorbit despre pierderea mamei sale, dar și despre smenele pe care le primește de la cea care i-a dat viață. Vedeta a mărturisit că o visează des pe mama ei, care îi oferă sfaturi și o avertizează în legătură cu situațiile în care se află. 

„Am visat-o, îți dai seama, ca orice copil care își pierde mama. Când o visez, mă avertizează de situații dificile, urmează ceva dificil în viața mea. Trebuie să fiu mai atentă, nu știu... așa e, chiar am observat când o visez pe ea, am parte de experiențe puțin plăcute sau sunt situații mai delicate”, a mărturisit Cristina Spătar, în cadrul emisiunii Star News.

Ce semne primește Cristina Spătar de la mama ei

Chiar dacă nu mai este lângă ea fizic, Cristina Spatar a mărturisit că o simte aproape pe mama sa și de fiecare dată când trece prin situații grele se roagă la Dumnezeu și se gândește la cea care i-a dat viață. 

„În orice situație delicată, mă rog lui Dumnezeu și, ulterior, vorbesc cu ea, că știu că ea mă ajută și m-a ajutat toți anii ăștia când mi-a fost mai greu. Ea nu a fost o mamă oarecare, a fost o mamă... foarte blândă, caldă, o mamă adevărată, nu pot să explic. Blândețea întruchipată era mama mea”, a adăugat artista.

Cristina Spătar vrea să plece definitiv din România

Cristina Spătar a trecut prin multe greutăți în ultima perioadă. Vedeta și-a pierdut tatăl în urmă cu câteva luni, iar durerea pe care a simțit-o a fost fără margini. Artista a luat o hotărâre radicală și vrea să plece definitiv din România împreună cu copiii săi. 


Cristina Spătar și-ar dori mult să se mute la Londra pentru educația copiilor săi. Chiar dacă nu stăpânește foarte bine limba engleză, spune că acesta ar fi un motiv să învețe. Și în Dubai și-ar mai dori artista să ajungă, dar Marea Britanie, spune ea, este cea mai bună varinată penru viitorul celor mici. 

"Nu, nu ma mut momentan. Eu oricum nu mai am pe nimeni aici. Am rămas doar eu și copiii. As vrea sa merg în Londra, mai ales pentru binele și evoluția copiilor mei. Și în Dubai mi-ar plăcea, am fost acolo și chiar m-a impresionat. Nu vorbesc bine engleza, iar pentru asta as vrea sa plec. Sa învăț și sa fac totul asa cum trebuie. M-am gândit la scoli, iar dacă ar fi sa plec, as alege Londra, tocmai pentru educația de acolo. Cand am mai vrut sa plec acum doi ani, nu am primit acordul fostului sot.(...)", a declarat Cristina Spătar în cadrul unei emisiuni.

Citește continuarea AICI



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel