Cristina Șișcanu împarte internetul în două după ce s-a afișat fără sutien: „Nu lași loc imaginației, arăți tot”

Data publicării:
Sursă foto: Instagram/Cristina Șișcanu
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu, soția celebrului Mădălin Ionescu, s-a fillmat pentru fanii săi nepurtând sutine. Deși mulți internauți au comentat apariția, sunt și susținători ai vedetei care se simt impulsionați de gestul curajos.

În urmă cu puțin timp, un curent nou lua cu asalt Occidentul, dar și Europa de Est. Era vorba despre „emanciparea” de sub constrângerile sociale. În cadrul acesteia, multe femei au protestat împotriva condiționării sutienului sau a machiajului. Feministele europene au salutat inițiativa, susținând că nicio femeie nu ar trebui judecată pentru nepurtarea unui sutien, a neepilării sau chiar a lipsei machiajului.

Deși nu știm dacă Cristina Șișcanu a avut intenția de a reînvia un curent curajos, ea s-a filmat în timp ce era în vacanță cu nașa ei. Mădălin Ionescu cu soțul nașei Cristinei parcau mașinile, timp în care vedeta a profit de timpul liber pentru a-și ține la curent urmăritorii.

Ea a făcut o prezentare a locului unde și-a ales vacanța, moment în care comentariile au început să curgă. Totul s-a desfășurat pe Facebook, iar Cristina a și răspuns câtorva „critici”.

 

„Nu lași loc imaginației, arăți tot”

„Ți-ai uitat sutienul”, a spus o internaută, la care Cristina Șișcanu a răspuns: „Nu aveam nevoie de el. Arăt superb așa”; din acest moment, criticii din online s-au activat, primul dintre ei menționând că „Oare ai o oglindă ca cea a mamei vitrege a Albei ca Zăpada, care îți spune că esti cea mai frumoasă din țară? Cred că ar trebui să te uiți cu un ochi mai critic la tine. Nu întotdeauna ce este de firmă te avantajează!”.

O altă internaută a spus că „Eu încă n-am criticat niciodată… totul e foarte frumos…Cristina arată bine în rochie… dar un sutien ar fi fost necesar... sau măcar acoperite sfârcurile (sunt special pentru asta). Dar, încă o dată... Eu nu am criticat și nici acum nu o fac... numai un sfat...”.

„Se văd sfârcurile. Oribil.” / „Că e frumos cred, dar mai mult vrei să ne arăți cerceii, sau gențile de firmă, decât ceea ce reprezintă locația sau frumusețile naturii. Repet, din tot ceea ce vizualizăm se vede mult snobism.” / „Fără sutien pierde din eleganță...” / „Te vezi toată prin rochie. Nu lași loc imaginației, arăți tot”, au fost alte câteva dintre comentariile urmăritorilor Cristinei.

Cu atât mai mult, nu au fost doar critici la adresa noii vestimentații a Cristinei Șișcanu, ea fiind felicitată pentru curajul de care dă dovadă.

„Emani feminitate” / „Ești foarte frumoasă” / „Adevărat că este un loc divin! Și voi toți superbi!”, au fost multe alte comentarii din partea fanilor Cristinei. 

 

Deși părerea publică e împărțită, Cristina Șișcanu se bucură de o comunitate bogată, mai ales că săptămânal își ține la curent fanii cu noutățile din viața ei.

 

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel