Cristina Șișcanu, dezvăluiri picante din dormitor, cu Mădălin Ionescu. Care a fost cel mai „periculos” loc în care s-au iubit

Data publicării:

Cristina Șișcanu dă cărțile pe față. Cum se iubesc cele două vedete.

Cristina Șișcanu a dezvăluit cele mai picante momente din relația de cuplu dintre ea și Mădălin Ionescu, iar mulți dintre fanii acestora au rămas cu gura mască în urma mărturiilor din intimitatea lor.

Vezi și: Ce dureri îndură Cristina Șișcanu în locul operațiilor estetice. Este singura procedură la care apelează

„Noi am avut o relație pasională de la început și este în continuare, însă el a spus-o cu un fel de reproș, că ar trebui să menținem ritmul care a existat dintotdeauna. În ultimele săptămâni a fost cam complicat, pentru că am avut eu un stres, și anume școala copilului. Că trebuie să meargă copilul la școală și unde am vrut să o dăm noi, brusc nu mai erau locuri și ne-am trezit prea târziu. Atunci a trebuit repede să mă reorientez. Și cu munca… și pasiunea n-a mai fost la cotele acelea. Dar el a făcut o glumă și nu a mai dezvoltat.”, a mărturisit Cristina Șișcanu, notează Ego.

Deși au 13 ani de relație, cei doi au o „regulă de aur”, și anume că nu uită niciodată să-și acorde unul celuilalt „atenția” mult dorită.

„În primul rând, trebuie să pornești cu dreptul. Noi am pornit cu dreptul dintr-o pasiune și o chimie extraordinară, care s-a menținut. Am învățat de la el să nu uităm niciodată unul de celălalt. Chiar dacă este o problemă cu copilul, cu cățelul, cu banii, cu orice, nu contează. Dacă uităm două, trei zile unul de celălalt, mă trage de mânecă.”, a mai declarat prezentatoarea TV, potrivit sursei menționate.

Vezi și: Cristina Șișcanu, scandal de proporții cu o admiratoare. Mesajul femeii a scos-o din minți pe soția lui Mădălin Ionescu

Având în vedere istoricul „dragostei” lor, până și în momentul cererii în căsătorie, Cristina „avea doar un prosop pe cap”:

„Și cerera în căsătorie a fost așa, eram abia ieșită din duș, eram doar cu un prosop pe cap. S-a pus într-un genunchi, așa ca să glumim. Era cu niște lalele albe, cu inelul, eram într-un apartament în chirie unde stăteam înainte să ne mutăm noi la casa noastră.”

Pentru mulți, venirea pe lume a copilului poate pune anumite piedici în viața amoroasă, așa că, după cum spune chiar ea, Cristina și Mădălin Ionescu plăteau o cameră de hotel pentru a avea parte de „atenția” menționată mai devreme.

Vezi și: Cristina Șicanu, cu ochii în lacrimi. Ce decizie a luat vedeta, împreună cu familia sa: „Ne pregătim, și moral, și material”

„Mai plecam la hotel. Când s-a născut Petra (fiica lor cea mică n.r.), părinții mei ne ajutau cu copiii, era mare nebunie la noi în casă. Nu aveai cum… Și mai plecam la hotel prin apropiere de casă. Nu ne duceam undeva departe pentru că eu și alăptam copilul. ”, a mai dezvăluit bruneta.

Întrebată cre a fost cel mai „periculos” loc unde s-au iubit, Cristina a spus:

„Pe balcon și jos erau trei mașini de paparazzi”, potrivit sursei menționate.

Vezi și: Crede sau nu că a fost înșelat de Cristina Șișcanu? Mădălin Ionescu vorbește despre subiectul infidelității



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel