Cristina Șișcanu, criticată dur pentru că ar fi trecut prea repede peste moartea tatălui său: „Asta este durerea ta? Termină cu circul ăsta”

Data publicării:
sursa foto: Cristina Șișcanu, Facebook
Descriere foto: sursa foto: Cristina Șișcanu, Facebook

Cristina Șișcanu a primit mai multe comentarii dure, după moartea tatălui său.

Cristina Șișcanu a trecut recent printr-o pierdere extrem de grea. Tatăl vedetei s-a stins din viață, răpus fiind de mai multe probleme de sănătate care i-au dat bătăi de cap în ultimele luni de viață. Totuși, chiar dacă trece printr-o perioadă cumplită, după cum spune chiar ea, Cristina Șișcanu nu și-a întrerupt activitatea din mediul online, acolo unde vorbește cât mai des cu fanii săi, prin intermediul diferitelor videoclipuri.

În timp ce unii rezonează perfect cu stările prin care trece vedeta și prin modul ei de afirmare din această perioadă, alte persoane au pus-o dur la zid pe aceasta, pentru modul în care alege să-și trăiască doliul.

„Dacă ești așa tristă, trăiește acest moment cu cei dragi ție, cu familia ta ....nu învață copilul că tot ce se întâmplă în viața noastră, chiar și cel mai intim moment, trebuie împărtășit cu lumea întreagă!!!! Asta este durerea ta???? HALAL!!!!!! Umpleți rețelele cu ipocrizia voastră!!!! Cine știe câți bani ai încasat în urma acestei tragedii!!!! Rușine!!!”

„Ce repede treci de la agonie la extaz ...Prefăcuto...”

„Termină cu circul ăsta de doi bani, dacă ai suferi, nu ai mai sta pe Facebook, termină, vedeto”, au fost câteva dintre acuzațiile dure primite de vedete de la fani.

Citește și: Cum o alinta Ioana Ginghină pe amanta lui Alexandru Papadopol: „Eu bănuiam relația. După ce s-a confirmat, eu și cu Ruxandra îi spuneam așa”

Problemele de sănătate care i-au adus sfârșitul bărbatului

După cum a dat de înțeles pe rețelele de socializare, Cristina Șișcanu și tatăl ei erau legați de o relație strânsă de prietenie, înainte de toate, care s-a menținut în picioare încă din copilărie. Astfel, chiar dacă a mai trecut printr-o cumpănă asemănătoare și anul trecut, Cristina Șișcanu spune că tatăl ei a supraviețuit și a luptat până în ultima clipă. Cu toate acestea, se pare că problemele de sănătate s-au dovedit, în final, a fi de-a dreptul devastatoare, iar medicii nu au ai putut face nimic.

„El avea mai multe suferințe fizice, legate de ceea ce i-a adus sfârșitul. A fost cumplit acum un an de zile când mama m-a sunat noaptea și mi-a spus că tata respiră tot mai greu. Cei de la salvare mi-au zis că își va pierde viața dacă va fi transportat la spital, iar dacă va sta acasă, se va întâmpla același lucru, a fost foarte greu de dus acest lucru. Acum un an am crezut că se va întâmpla, dar s-a întâmplat un miracol, și-a asumat un doctor riscul de a-l transporta în spital și a fost un an bine.

Oricum a fost mai bine decât ne-au spus doctorii că va fi, avea probleme cu inima, cea mai gravă, dar și multe alte probleme de sănătate. Doctorii mi-au spus că nu trebuie să facă niciun efort, să stea doar în pat și că nu au cum să intervină în niciun fel.”, a continuat Cristina Șișcanu. 

Te-ar putea interesa și: Sora Ronei Hartner, declarații cutremurătoare. Cum a reacționat fiica actriței, când a aflat de diagnosticul crunt: „S-a supărat pe doctori, nu a vrut să meargă deloc la spital”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel