Cristina Șișcanu a răbufnit din cauza unei internaute. De la ce a pornit totul: „M-am săturat de aceste agramate”

Sursa foto: Cristina Șișcanu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Cristina Șișcanu, Instagram

Cristina Șișcanu a fost scoasă din sărite de o internaută. Vedeta nu s-a mai putut abține și a izbucnit. 

Cristina Șișcanu este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde ține legătura cu fanii ei. Recent, vedeta a răbufnit, după ce a fost enervată la culme de o internaută. Totul a pornit după ce Cristina Șișcanu le-a mărturisit fanilor că are cel mai bun soț din lumea și că se revanșează atunci când greșește. Mai exact, vedeta l-a trimis la cumpărături pe soțul ei, dar acesta a uitat să cumpere fructe. Ulterior, acesta s-a revanșat și a adus o ladă plină de fructe. 

”Ieri, soțul a uitat să ia căpșune, deși îi spusesem, dar astăzi s-a revanșat”, a spus Cristina Șișcanu pe Instagram, acolo unde a publicat o ladă plină cu fructe. 

La scurt timp după mesajul postat de vedetă, o internaută i-a trimis mesaj în privat în care a corectat modul de exprimare al Cristinei Șișcanu.

”Căpșuni, nu căpșune”, a fost replica de corectare pe care a primit-o vedeta și la care a reacționat imediat.

Cristina Șișcanu a fost scoasă din sărite de o internaută

Enervată la culme de mesajul internautei, Cristina Șișcanu a răbufnit. Vedeta a dat câteva exemple în care să demonstreze că nu a făcut nicio greșeală. Mai mult decât atât, soția lui Mădălin Ionescu a ținut să precizeze că s-a săturat de toate persoanele care sunt cu mult sub  nivelul ei. 

„Așa m-am săturat de aceste ”deștepte” care sunt, de fapt, agramate. Dragă... dacă tu mănânci ”un căpșun-doi căpșuni” (adică planta) este fix treaba ta, ai grijă să nu ți se facă rău. Eu mănânc fructul: ”o căpșună, două căpșune”. Mărturisesc că am mâncat vreo douăsprezece căpșune! Și au fost delicioase”, a fost replica dată de Cristina Șișcanu.

Citește și: Cristina Șișcanu nu s-a mai putut abține și a răbufnit: „Umbli cu alte femei, când ai o soție acasă”

Cristina Șișcanu, motivul REAL pentru care nu mai doarme împreună cu Mădălin Ionescu

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu sunt unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz. Chiar dacă de-a lungul timpului au demonstrat că sunt o familie fericită, au apărut și zvonuri despre un presupus divorț. 


Cristina Șișcanu a dezvăluit că nu mai doarme cu soțul ei, dar nimeni nu ar fi presupus care este motivul real. Fiica lor, Petra nu poate dormi fără mama ei, iar asta le afectează celor doi serile romantice împreună. 


Într-un videoclip postat pe rețelele de socializare, Cristina Șișcanu a avut o conversație amuzantă cu fiica ei, în care îi cerea acesteia să o lase să doarmă cu Mădălin Ionescu. Petra i-a oferit mamei sale un răspuns ferm, iar vedeta nu a putut să o convingă în niciun fel. 

Citește continuarea AICIGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 04 mai 2022, 13:30 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play