Cristina Șișcanu nu s-a mai putut abține și a răbufnit: „Umbli cu alte femei, când ai o soție acasă”

Data publicării:
Sursa foto: Cristina Șișcanu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Cristina Șișcanu, instagram

Cristina Șișcanu a avut o reacție neașteptată, în fața fanilor. Vedeta a răbufnit.

Cristina Șișcanu este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde ține legătura cu fanii ei. Recent, vedeta a decis să dezbată un subiect controversat, legat de responsabilitățile partenerilor într-un cuplu.

Cristina Șișcanu: "De ce trebuie să nu ne respectăm, să ne umilim în halul ăsta?"

Cristina Șișcanu este de părere că toate atribuțiile trebuie împărțite și că un bărbat nu trebuie să fie niciodată menajat.

 

"Fiecare alege să trăiască cum vrea, cum simte, însă, totuși, sunt împotriva promovării unor idei care, din punctul meu de vedere, nu sunt sănătoase pentru generațiile care vin. Probabil că peste câțiva zeci de ani oamenii nu se vor mai căsători, nu vor mai întemeia familii, mie mi-e frică să dispară iubirea, practic, latura aceasta romantică, chimia.

De ce trebuie să nu ne respectăm, să ne umilim în halul ăsta, încât să nu împărțim anumite obligații legate de familie, de creșterea copiilor cu soțul? Sunt convinsă că foarte multe femei au locuri de muncă, au și ele viața lor profesională.

Și atunci, dacă sunt mame, este firesc să fie ajutate de soț, de tatăl copiilor. Nu cred că scade din șmecheria bărbatului, dacă el pune mâna și schimbă un scutec. Nu cred că se întâmplă nimic dacă soția e prinsă cu treabă și îi trimite bărbatului lista de cumpărături. Nu în asta constă șmecheria unui bărbat.", a transmis Cristina Șișcanu, pe contul ei personal.

Cristina Șișcanu: "N-are cum să-ți facă plăcere să știi că partenerul tău se duce cu altele"

Cât despre infidelitate, soția lui Mădălin Ionescu este de părere că nu trebuie să te îjosești ca femeie, iar un cuplu trebuie să fie întotdeauna deschis și să cadă de comun acord în legătură cu acest aspect.

Cristina Șișcanu nu a ocolit nici subiectul infidelității. Soția lui Mădălin Ionescu și-a arătat indignarea pentru acele cupluri care stabiliesc de comun acord să aibă o relație deschisă: "Eu văd că un bărbat este cu adevărat șmecher atunci când este cu adevărat bărbat, când este stăpân pe sentimentele pe care le are, când își iubește soția, când își alege o femeie demnă de el și cu care construiește, pe care o respectă și căreia îi este fidel. Un bărbat care chiar știe ce vrea. Nu un bărbat care este căsătorit și lui i se scurg ochii după alte femei. Atunci el are o problemă. Nu există așa ceva. Să fii șmecher că umbli cu alte femei, când tu ai o soție acasă.

Cui îi face bine așa ceva? Din punctul meu de vedere, chiar dacă unii spun că trăiesc într-o relație deschisă, n-are cum să-ți facă plăcere să știi că partenerul tău se duce cu altele și invers, tu ca bărbat, știind că nevasta ta se duce cu alții. Oricât de deschisă ar fi relația aia. N-ai cum, nu există. Altfel de ce să mai întemeiezi un cuplu? Trăiești așa, te distrezi când cu unul, când cu altul sau invers, când cu una, când cu alta. De ce trebuie să-ți întemeiezi o familie? Că așa îți impune societatea?", a adăugat Cristina Șișcanu, pe contul personal de Facebook, relatează WOWBIZ.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel