Cristina Joia, operată pentru a doua oară: „Nasul meu rămăsese un pic strâmb”

Data publicării:
Cristina Joia, Captura foto Stirile ProTv
Descriere foto: Cristina Joia, Captura foto Stirile ProTv

Cristina Joia, designerul din emisiunea „Visuri la Cheie”, de la Protv, a trăit coșmarul vieții ei, în urmă cu o lună, când a fost bătută cu bestialitate de o șoferiță nervoasă. Rămasă desfigurată în urma incidentului, vedeta a fost nevoită să treacă prin două intervenții chirurgicale. 

Designerul din emisiunea „Visuri la cheie”, de la ProTv, a duferit o nouă intervenție chirurgicală, pentru a putea reveni la aspectul pe care îl avea înainte de incidentul brutal prin care a trecut.

 

„M-am operat joi, pe 17 decembrie. Am mers inițial la un control, pentru că nasul meu rămăsese un pic strâmb după prima intervenție de urgență și voiam să știu dacă aș putea interveni asupra cicatricei. Ulterior, operația s-a dovedit a fi una de reconstrucție nazală, dar asta am aflat postoperator”, dezvăluie Cristina Joia pentru PROTV.RO.

 

Chiar dacă se apropie sărbătorile, Cristina Joia povestește că nu a putut amâna intervenția. 

„Operația nu a fost ușoară, a durat în jur de 5 ore, pentru că a trebuit, ca într-un puzzle, să repună în poziție oase mici, cartilaje care rămăseseră nesudate (aici domnul doctor ar ști să ne spună mai multe). Ideea e că pe fișa mea scrie reconstrucție nazală, nu rinoplastie. În schimb, sunt foarte liniștită și încrezătoare că, deși acum fizic nu sunt în cea mai bună formă, pe viitor voi fi bine.”

 

Agresoarea a fost trimisă în judecată

Femeia care a lovit-o într-un magazin pe Cristina Joia, a fost trimisă în judecată și riscă să ajungă după gratii. Procurorii au trimis dosarul la Judecătoria Sectorului 4, unde cazul ei va fi judecat. Dacă va fi găsită vinovată, aceasta riscă 5 ani de închisoare cu executare. În prezent, ea se află în arest la domiciliu. Ștefania A. și-a recunoscut fapta și a declarat că a lovit-o pe designeriță după ce aceasta ar fi i-ar fi atras atenția că nu a parcat regulamentar și i-ar fi ridicat și ștergătoarele de la mașină. 

 

Declarațiile Cristinei Joia, imediat după incident

Crostina Joia a fost bătută cu bestialitate într-un magazin din Capitală, după ce i-a atras atenția unei șoferițe că nu a parcat bine. Agresoarea a lovit-o pe Cristina Joia în față cu un obiect contondent, lasând-o într-o baltă de sânge. Toată scena a avut loc sâmbătă,  într-un magazin de pe Calea Șerban Vodă, din București.


„M-am îndreptat către magazin şi o văd pe această femeie care iese din magazin şi se îndreaptă către maşină şi am întrebat-o dacă e maşina ei şi mi-a răspuns într-un limbaj foarte vulgar, pe care nu-l pot reproduce, că ce mă interesează pe mine. Am intrat în magazin şi am lăsat-o înjurând.

M-am apucat să fac cumpărături, puneam banane, eram cu spatele şi când m-am întors m-am trezit cu un pumn în faţă […] A fost incredibil de puternică, pe moment nu mi-am dat seama că avea ceva ascuţit aici şi am căzut. Mi-a ţâşnit foarte mult sânge, oamenii din jur se uitau, nimeni nu suna la politie sau SMURD, ea a fugit. Mi-era foarte rău deja, a povestit designerul pentru  ProTV.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel