Cristina Ich, accident la schi. Iubita lui Alex Pițurcă a „zburat” pe pârtie: „Noroc că aveam cască. Mă dor picioarele groaznic”

Data actualizării: | Data publicării:

Cristina Ich s-a accidentat la schi, vineri, în timp ce încerca niste scheme pe pârtie.

 


Frumoasa influenceră a avut parte de o căzătură zdravănă. Lipsa de experiență și-a spus cuvântul în cazul iubitei lui Alex Pițurcă. Cristina Ich s-a aventurat pe pârtia roșie, deși nu mai pusese schiurile în picioare de mai bine de 3 ani. Norocul vedetei a fost faptul că era echipată corespunzător, astfel că a fost protejată la impact. Casca de protecție a atenuat lovitura cu solul, astfel că frumoasa brunetă a scăpat fără nicio zgârietură. 

 

Cristina Ich, despre drumul de la „coada vacii” către succes: „Oricine poate fi faimos 15 minute”

 

Doamneee, ce căzături am luat! Nu am mai schiat de trei ani. Bine că m-am dus eu pe pârtia aia roșie și nu pe cea neagră, ca să mă dau eu interesantă. Noroc că aveam cască. Am căzut de două ori, nu mai pot. Mă dor picioarele groaznic.

(…) E atât de cald, că oamenii stau la plajă, la pielea goală sus. Am impresia că sunt 30 de grade. E cald rău de tot. (…) Sincer, dacă nu aveam casca, era nasol rău de tot, pentru că am căzut cu capul. Să vă puneți cască dacă veniți la schi”, a povestit Cristina Ich, în filmulețele de pe InstaStory.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel