Cristina Ich, despre drumul de la „coada vacii” către succes: „Oricine poate fi faimos 15 minute”

Data publicării:
Cristina Ich, foto Instagram
Descriere foto: Cristina Ich, foto Instagram

Cristina Ich a dezvăluit cum a ajuns, dintr-o fată simplă, să fie astăzi unul dintre cei mai de succes influenceri din România.

Cristina Ich a declarat că are de gând să își schimbe numele și în acte, astfel că o va chema „Ich” și din punct de vedere legal. Cât despre drumul ei către succes, vedeta nu se sfiește să povestească despre dexteritatea pe care o are la muls vaca, activitate pe care o făcea cu drag în copilărie. 


„Dacă fac trimitere pe Instagram vă spun că sunt de la coada vacii. Nu mi-am pierdut încă dexteritatea de a mulge vaca.

Am crescut acolo alături de mama și bunicii mei. Este o femeie extraordinar de frumoasă și de blândă care a avut mare grija de mine, ea și bunicii mei și cu o poveste pe care eu nu am încercat niciodată să o expun pe Instagram și am încercat de fiecare dată să am și eu familia perfectă”, a mărturisit aceasta într-un interviu la Aleph News.

 

Succesul de care se bucură iubita lui Pițurcă jr. este unul colosal, însă ea preferă să rămână modestă și spune că oricine poate fi faimos 15 minute, sugerând că nimic nu este permanent. 


„În ziua de astăzi, să fii influencer este ceva important. Succes de unică folosință. Ai impresia că succesul meu nu este de unică folosiță? Andy Warhol spunea că oricine poate fi faimos 15 minute”, a mai spus frumoasa brunetă. 

 

Cum s-a lansat în online


Cristina a dezvăluit cum a început colaborarea cu Matei Dima, vloggerul cunoscut sub numele de BroMania, care a reușit să o propulseze direct în topul celor mai bine plătiți influenceri din România.

 

„Eu nu am fost conștientă. Ca un om inconștient, m-am băgat cu un băiat și am început să mă scălămbăi pe Facebook. Viață m-a dus unde a vrut ea. (...)

Am intrat la facultate, apoi eu am ajuns la o agenție de modeling am plecat la Milano, Londra. Mi se părea că băiatul de la Bromania seamănă cu actorul din Prison Break. I-am dat un mesaj, am făcut un filmulet și a avut succes”, a mai mărturisit Cristina Ich.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel