Cristina Herea se întoarce la școală. Prezentatoarea Romania TV predă cursuri de jurnalism pentru elevii de liceu

Data actualizării: | Data publicării:
Cristina Herea, foto Facebook
Descriere foto: Cristina Herea, foto Facebook

Anul acesta, clopoțelul va suna și pentru jurnalista România tv, Cristina Herea; însă nu în postura de cursant, ci în cea de profesor.

Cristina Herea, prezentatoarea știrilor România tv, va susține, la liceul evreiesc din Capitală, cursuri de jurnalism și televiziune, fiind o premieră. Este pentru prima dată când în programa școlară de liceu se regasește un asemenea curs.

“Este o onoare să desfășor acest proiect. Aștept cu nerăbdare să le arăt elevilor mei puterea informației în societatea actuală, să deprindem împreună diplomația de cultivare a surselor în cazul anchetelor sau reportajelor de investigație și evident să învățăm să ne exprimăm liber și să facem față situațiilor limita.” a declarat jurnalista.

Jurnalista are o experiență de 16 ani în presa scrisă, conducând revista Business Woman, fiind redactor la publicațiile Adevărul Holding, iar de 11 ani este jurnalist România tv, unde a prezentat mai emisiuni, dar și Știrile
Zilei. A absolvit Facultatea de Jurnalism în cadrul Universității București și a urmat apoi studiile Școlii Europene de Științe Politice – Strasbourg 2011.

Așadar, se anunță un an plin de provocări pentru elevii liceului evreiesc din Capitală, care pe lângă orele de diplomație, business și robotică vor descoperi și lumea jurnalismului și televiziunii.

 

Cristina Herea a devenit mamă în 2021

 

Cristina Herea a revenit la pupitrul știrilor România TV, la puțin timp după ce a născut. Frumoasa prezentatoare TV a născut în luna noiembrie 2021, devenind mamă pentru prima dată. 

„Ekaterina, …stiu ca intr-o buna zi vei schimba lumea aceasta intr-una mai buna! Mami si tati te iubesc dincolo de limitele noastre umane! Bine ai venit in lumea aceasta, mica noastra eroina iubita, a scris prezentatoarea TV pe rețelele de socializare, la puțin timp după ce a născut. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel