Cristina Demetrescu, semnal de alarmă. Evenimentele astrale care ne vor tulbura în următorii ani: Saturn în Pești ascunde încă multă hidoșenie

Data actualizării: | Data publicării:

Astrologul Cristina Demetrescu vine cu un avertisment dur, după ultimele evenimente tragice care au ținut prima pagină a ziarelor. Celebrul astrolog spune că tranzitul lui Saturn în Pești vine cu o serie de situații limită. 

Cristina Demetrescu explică, din punct de vedere astral, motivul pentru care ne-am confruntat cu o serie de tragedii în ultima perioadă, la nivel național. Tranzitul lui Saturn în Pești ar aduce multă suferință, după spusele astrologului.

VEZI ȘI: Horoscop. Tranzitul lui Saturn retrograd în Pești. Previziuni complete pentru fiecare zodie/ascendent


„Ultima perioadă a durut. Marte care a tăiat în carne vie, va ieși pe 27 august din Fecioară. Poate va durea mai puțin. Va rămâne Mercur retrograd în aceeași zodie încercând să disece problema și să depisteze cauza puroiului. Vorbă multă.
Saturn în Pești ascunde încă multă hidoșenie. Știrile sunt infernale. Gravidă moartă în curtea maternității, părinți care își arunca copiii pe geam, accidente sinistre cu câte trei, patru tineri în mașină, tați care își ucid fiii. Durerea se propagă și se resimte la distanță. Așa se întâmplă mereu când planete grele se adună pe această axa Fecioară-Pești. Doare.


A durut și la Colectiv. Marte era tot în Fecioară.


La accidentul din Apuseni Luna era în Fecioară în opoziție cu Neptun din Pești. Ca și acum o săptămână la 2 mai. 
Crima din Caracal s-ar fi ascuns și ea în spatele conjuncției Lilith-Neptun tot din zodia Pești.
De fiecare dată, cineva a greșit. Serviciul 112, STS, spitalele, Primăria, Poliția...Dar noi? 
În iulie 2025 Marte va mai face o opoziție cu Saturn, cum a făcut și acum. (18 iunie-6 august 2025). Atunci va fi și axa vieții pe axa Fecioară Pești. La fel ca la Colectiv. Nu vreau să mă gândesc. 


Zilnic sunt oameni care îmi spun cât de mult ajută ei pe toată lumea, în timp ce la job se duc doar sa câștige bani. Frivol. Le spun să nu mai ajute pe nimeni. Să învețe ceva și cu spiritul ăsta să intre să lucreze în spitale, poliție, 112, pompieri, acolo unde este nevoie de oameni săritori și vigilenți. Ignoranți sunt și cei care au funcții și nu fac ce trebuie, dar și cei care ajută dezlânat, fără un scop anume. "M-am trezit la 5 dimineața să duc o prietenă la aeroport" mi-a spus cineva. "Dar de ce naiba nu s-a dus singură?" am întrebat. "Dacă ai atâta energie să te trezești la ora aia, angajează-te la 112!"
Ne irosim. Deschidem televizorul. Vedem grozăvii și ne miră disfuncționalitățile. Dar planetele de pe axa Fecioară Pești nu vorbesc doar de dureri, ci și de ignoranță.
Moartea nu poate fi oprită. Copiii ăștia se sacrifică ca să se schimbe ceva. Nu știu dacă știați. Sunt îngeri. Vă revoltă pe voi ca să luați atitudine. Nimeni nu ar trebui să muncească în silă pentru bani. Fiecare ar trebui să stea la locul lui. Multă confuzie. De aia ne doare. Nu ne doare că polițiștii nu au făcut ceva, ci că cei care ar fi fost buni de polițiști sunt corporatiști și pierd vremea prin Team Buildinguri. Pentru că nu i-a lăsat mama să dea la Poliție, că nu se câștigă. Sau sunt plecați din țară, că e mai bine afară. Caracatița...
Și caracatița asta înoată acum în ape tulburi, guvernate de zodia Pești, acolo unde se află Saturn care ne arată lecția”, a transmis Cristina Demetrescu pe Facebook. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel