Cristina Demetrescu, previziuni pentru 2024. Ce îi așteaptă pe români anul viitor

Data publicării:
Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ theXclusive
Descriere foto: Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ theXclusive

Cristina Demetrescu a făcut o serie de previziuni pentru Noul An.

Cristina Demetrescu a fost prezentă în cadrul emisiunii „În oglindă”, unde a făcut o serie de previziuni pentru anul 2024. Chiar dacă în prezent lucrurile par a fi destul de îngrijorătoare, după războiul izbucnit în Ucraina și conflictul din Israel, astrologul spune că nu vede ca țara noastră să fie implicată în viitor în astfel de tragedii. Cu toate acestea, vor mai pica cortine, anunță Cristina Demetrescu, care spune faptul că vom afla în perioada următoare alte lucruri îngrozitoare, precum a fost subiectul cu „azilele groazei”.

„Lucrurile nu sunt atât de agitate, este vorba despre această planetă Saturn în Pești. Ne mirăm în fiecare zi și aflăm faptul că în România 2023 se întâmplă lucruri atroce, despre care noi nu știam nimic, cum ar fi azilele de bătrâni sau tot felul de lucruri de genul acesta. Cortine o să mai cadă, până în februarie 2026 cât va sta Saturn în Pești, adică este era marilor descoperiri și de personalități, de caractere, tot felul de lucruri care au fost ascunse, se vor tot descoperi.”, a declarat Cristina Demetrescu, în cadrul emisiunii „În oglindă”.

VEZI și: Cristina Demetrescu, peviziuni pentru restul anului 2023: „Vine o vară intensă. Urmează o perioadă mai fastă, din punct de vedere financiar”

„Este o perioadă de sacrificiu, de suferință”

Mai mult, celebrul astrolog anunță faptul că poate veni o perioadă de sacrificiu pentru anumite persoane. Acest lucru nu depinde însă de munca pe care o depui, întrucât circumstanțele pot fi unele independente de tine. 

„Este o perioadă de sacrificiu, de suferință, o perioadă în care poate unii trebuie să sacrifice ceva, ca să le fie bine, dar este și o perioadă în care putem să aprofundăm mai mult tainele ființei noastre și să găsim niște soluții în fața unor situații care nu depind de noi. Nu depinde de noi felul în care lumea se mișcă, evoluează, astea sunt niște cicluri pe care noi nu le putem opri și nu vom putea niciodată. Noi am evoluat, ne putem bucura de foarte multe lucruri.”, a continuat aceasta.

Citește și: Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii octombrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Cristina Demetrescu, sfat pentru români

Cu toate acestea, Cristina Demetrescu spune că oamenii ar putea trăi mult mai bine decât în momentul de față. În cele mai multe situații, când lucrurile nu merg bine, de vină suntem chiar noi, spune astrologul, care îndeamnă toate persoanele să nu se mai „agațe” de anumiți factori exteriori, pentru a-și motiva propriul eșec.

„Sunt și multe persoane care au această mentalitate că nu de ei depinde, nu ai pile, că nu ai relații, că nu știu cine nu a făcut, că altul e de vină, că țara nu-ți oferă nimic și tot felul de lucruri de genul acesta care nu numai că fac ca oamenii respectivi să nu evolueze, dar nici nu-și atrag lucrurile bune de la Univers. E vorba de mentalitate, asta trebuie să se schimbe. Suntem o țară extrem de conservatoare. Este uluitor câți oameni spun că le e frică, se centrează pe eșecul unor oameni din jur, dau înapoi bazându-se pe eșecul altora. Toți am putea să o ducem mult mai bine. Predicțiile și mișcarea acestor planete este ceva de care noi trebuie să ne folosim, dar trebuie să ne folosim combinând-o cu viziunea noastră.

Este greu de anticipat cât va mai dura un război care nici măcar nu e război, nu știm. Este foarte greu să cântărești cine va învinge sau nu. Eu nu trăiesc în legea fricii, nu pot să zic că mi-e frică de război, frica nu face decât să amplifice această energie negativă.”, a continuat astrologul.

Youtube video imageGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel