Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii octombrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data actualizării: | Data publicării:
Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Vorbește lumea
Descriere foto: Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Vorbește lumea

Cristina Demetrescu vine cu noi previziuni astrale pentru începutul lunii octombrie.

Cristina Demetrescu a fost prezentă în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de pe Pro TV, unde a făcut previziunile astrale pentru prima jumătate a lunii octombrie.

Berbec

Berbecii îl vor avea pe Lilith pe sectorul sănătății și a relațiilor de serviciu. Poate apărea un coleg enervant. Atenție la erori medicale, probleme legate de limfă, legate de piele, erupții, tot felul de risc de psoriazis.Atenție și la probleme de ordin genital. Tot berbecii au eclipsa pe casa căsătoriei. Mare atenție la discuțiile cu partenerii, apar cheltuieli neprevăzute, să aibă pus deoparte.

Taur

Taurii s-ar putea să aibă o perioadă mai puțin creativă, cei care au nevoie de asta. Cumva să nu vină inspirația. Pe de altă parte e o perioadă mai complicată pentru femeile însărcinate. Atenție la medicația incompatibilă cu sarcina, și mai ales atenție la ce medicamente dau taurii la copii în această perioadă. Să nu meargă după ureche. La locul de muncă apare o persoană, acel Marte, sau o eclipsă, care  cumva le strică apele. 

În plan conjugal, Marte nu este un aliat, că acolo e totul sau nimic și apar acuzații din partea partenerilor.

Gemeni

Mai multă îngrijorare față de sănătatea părinților, și la oamenii care vă lucrează în case: zugrav, bone, oricine. Este și Venus care riscă să strice lucrurile. Este bine pentru Gemeni să-și curețe casa de energii negative. Mai ales acum de Luna Neagră. Copiii Gemenilor riscă să rămână cu o mică cicatrice undeva.

Rac

Racii sunt puțin preocupați de anumite discuții cu familia, chiar și cu vecinii. Atenție la drumuri, să fie atenți cum șofează, mai ales dacă au probleme de sănătate. Eclipsa este pe casă, pe cămin, puțin disconfort acolo, vine soacra în vizită. Poate veni o rudă să o ajuți, îți dă de cap. Copiii își vor acuza părinții de tot felul de lucruri pe care nu le-au făcut.

Leu

Leii cheltuie. Vor fi cheltuieli pentru sănătate, din obligație. Sunt cheltuieli mari. Pentru Lei e important ce vorbesc, Eclipsa e pe comunicare. Să nu se ia după unul sau altul și să rateze un examen sau să rateze vreun contract. Leul trebuie să-și ferească casa de hoți.

Fecioară

Fecioarele scapă de Luna Neagră. Asta înseamnă că se mai relaxează de un necunoscut. Nu-și mai fac griji care nu știu de unde vin. Acum vor ști sursa. Va fi o perioadă de extreme, ba comunicative, ba retrase. Să nu facă împrumuturi sau să gireze pe termen lung. Marte e pe limba Fecioarelor.

Balanță

Balanțele vor avea multe preocupări. Va intra Luna Neagră pe zona inconștientului, vor avea insomnii. Vor avea și over-thinking. Se gândesc la foarte multe lucruri, dar se pot înșela într-o chestiune legată de dragoste. Vor putea face un salt spiritual, dar sunt predispuse la depresie.

Scorpion

Scorpionii să lase grupul de prieteni deoparte. Poate nu sunt genul care ies în grupuri, dar vor simți că nu mai au timp de prieteni. Unii vor trebui să-și facă timp pentru carieră sau familie. În timpul Eclipsei apar riscuri de dureri de coloană sau colici renale, că e undeva în zodia Balanței. Scorpionii vor deveni radicali și se vor supăra foarte tare la impuls.

Săgetător

Săgetătorii, atenție în următoarea perioadă la imagine. Atenție la imagine, la decizii, cei care conduc, pentru că Luna Neagră e acolo și există riscul să-ți sară creanga în ochi și să nu vezi pădurea de copaci. În perioada Eclipsei să nu aibă întâlniri cu prietenii, că nu va fi ce trebuie. Atenție mare și la sănătate.

Capricorn

Capricornii trebuie să fie mai atenți, mai ales cei care sunt în afara țării, cei care nu au actele în regulă și cei care călătoresc mult. Unii s-ar putea să nu mai aibă chef să călătorească. În plan profesional se schimbă niște șefi, dar se joacă cărțile, nimic nu e sigur, nimeni nu va știi ce se va întâmpla la locul de muncă. Eclipsa asta nu e cea mai clară. Vor fi probleme în zona prietenilor.

Vărsător

Vărsătorii să nu ceară bani cu împrumut pentru mofturi, doar pentru urgențe. Să nu-și facă planuri de investiții pe banii prietenilor. Vor primi sechestre, controale. Atenție la un soi de deviere spirituală.

Pești

Luna Neagră spune „cercetați mai bine”. Cheltuieli mari pentru ei. Atenție mai mare la călătoriile în afara țării. Nu va fi un teritoriu tocmai prietenos.

 

 

 

Nu uita să apeși butonul SUBSCRIBE pe YOUTUBE, pentru a urmări emisiunile Spectacola:

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel