Cristina Demetrescu, previziuni astrale pentru 2023: „Este un an al proiectelor unice. Va fi un tranzit greu pentru cei sensibili”

Data publicării:
Cristina Demetrescu, captură video Youtube
Descriere foto: Cristina Demetrescu, captură video Youtube

Cristina Demetrescu a făcut noi previziuni astrale pentru anul 2023. 

Celebrul astrolog Cristina Demetrescu a făcut noi previziuni pentru anul 2023.  Va fi un an plin de schimbări, dar și oportunități, pe care trebuie să le descoperim, acceptăm și să găsim cea mai bună soluție pentru inevitabilele probleme, spune aceasta.

„În primul rând, atunci când începem orice, trebuie să începem cu o doză de optimism. Planetele nu au întotdeauna cele mai puternice demnități pentru zodii, dar până pe 15 mai ne putem bucura de faptul că Jupiter se află într-un semn de foc și acționează puternic și rapid.  Poate să aducă niște oportunități, ca un spectacol în două acte. Ori până pe 15 mai oamenii pot pune în mișcare anumite proiecte, planuri, idei originale. Ar fi bine să fi nealterate, de educație, de ce spun prietenii, pur și simplu trebuie să creadă în ideile, instinctele lor. Trebuie să se seteze. Jupiter poate să seteze proiecte pentru următorii 12 ani, poate fi ceva care a început în 2022 sau ceva foarte nou. Jupiter în Berbec aduce o mare doză de energie, optimism, într-un an foarte complicat, complex, cu multe fețe.”, a declarat Cristina Demetrecu pentru emisiunea wownews.

Pe aceeași temă: Cristina Demetrescu, Horoscop 2023. Vești fantastice pentru o ZODIE: „Este una dintre cele mai norocoase în 2023”

Putem traversa o cumpănă în 2023

Mai mult, astrologul atrage atenția asupra faptului că putem traversa o cumpănă anul acesta. Acesta nu este un lucru îngrijorător, spune ea. 

„Jupiter în Berbec acționează pe prima zodie, iar planeta profesor pe ultima zodie. Adică 2023 ne-ar supune concomitent să finalizăm anumite lucruri. Poate fi un an de cumpănă, dar asta poate să însemne o punte, o formă de trecere, între niște lucruri pe care trebuie să le lăsăm în spate, energii vechi, și acest Jupiter în Berbec care ne propune un nou start. Tranzitul acesta în Berbec, marele aducător de oportunități, este foarte scurt, rapid, nu se amână. După 12 iulie, sensul vieții intră în zodia Berbecului.”, a continuat astrologul.

Te-ar putea interesa și: Horoscop. Cristina Demetrescu, previziuni astrale pentru 2023. Care sunt cele mai norocoase zodii

„Este un an al proiectelor unice”

Chiar dacă este un an plin de schimbări, Cristina Demetrescu spune că 2023 aduce și foarte multe oportunități, pe care trebuie să le vedem și să nu le pierdem din vedere. Aceasta pot fi unice, avertizează astrologul.

„Axa vieții își va schimba ruta în 2023. Orice etapă sărim, arde puternic. Nu vom ști de unde vin toate blocajele. Destinul în Taur arată către o dependență financiară, aici ne gândim la căsnicii. Fiecare trebuie să-și stabilească o independență, să-și stabilească un drum. 2023 poate să-ți creeze panică, suferință, dar, în același timp, ai și o soluție. Dacă tu cauți adânc în interior, vei găsi.

Este un an al proiectelor unice. Cei care vor un copil, o casă, vor să se căsătorească, vor să se stabilizeze profesional și ai un singur gând, este foarte bine ca anul acesta să-ți concentrezi atenția către acel gând, idee. Oamenii vor cumpăra lucruri care nu le trebuie, din cauza fricii, emoției negative. Acest tranzit va fi destul de greu pentru cei sensibili, pentru cei care nu au credință, și nu doar în Dumnezeu, ci credința în viață. Trebuie să fii suficient de curios să o găsești.”, a mai spus Cristina Demetrescu. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel