Horoscop. Cristina Demetrescu, previziuni astrale pentru 2023. Care sunt cele mai norocoase zodii

Data publicării:
Cristina Demetrescu, captură video Youtube
Descriere foto: Cristina Demetrescu, captură video Youtube

Astrologul Cristina Demetrescu a făcut previziunile astrale pentru anul 2023. 

Astrologul Cristina Demetrescu a fost invitată în cadrul emisiunii „La Măruță”, de pe Pro TV, unde a dezvăluit ce le așteaptă pe zodii, în anul 2023. 

 

Berbec

Anul acesta destinul va fi în anul Berbecului și asta înseamnă că Berbecul are foarte multă energie pentru idei, proiecte noi, pentru a deveni independent, pentru a acționa cu curaj. Ei idei au, poate câteodată nu au energia necesară să ducă la capăt anumite proiecte. Pot face un echilibru între ei și ceilalți. Un an în care nu trebuie să-i dea nimic înapoi, chiar dacă cineva are nevoie de ajutor. Este un an ca niciunul altul, foarte profitabil. 

 

Taur

Este a doua zodie foarte norocoasă. La momentul acesta, destinul este pe zodia lor, îi ajută sau îi forțează pe unii. După 16 mai vin adevărate oportunități. Poate fi un an în care să se îndrăgostească, să se căsătorească, să facă copii. Taurul trebuie să aibă grijă de sănătatea lui.

 

Gemeni

Scapă de anumite boli, dușmănii, se eliberează, lucru care-i determină să fie energici. Aici vorbim de carieră, de funcții. Cei care țintesc spre așa ceva, s-ar putea să fie puși în poziții cheie. Cariera va fi pe primul plan. Este un an bun și pentru a petrece timp cu prietenii. 

 

Rac

Trebuie să-și facă schimbările pe care ei știu că le au de făcut. Urmează un an foarte bun, cu direcții mai înalte, față de ce știa el până acum. Este un an de carieră și pentru ei. Pot învăța, pot da examene mai grele. Pot călători.

 

Leu

Atenție la Luna Neagră, care va fi de pe 8 ianuarie până pe 3 octombrie, pentru că-i poate orbi. Îi face să nu vadă clar și limpede anumite oportunități, intră în transformări majore. Își pot face planuri de călătorie, este vorba de explorare, de a învăța. Și aici vorbim de cariere, de poziții mai elevate. Anul vine cu surprize nemaipomenite.

 

Fecioară

Trebuie să-și găsească locul și să se hotărască cărui loc aparține, pentru că s-au acumulat anumite frustrări. Mai multă presiune este în zona ce privește mariajele, căsătoria, ori trebuie să se sacrifice pentru partener, ori sunt probleme în cuplu și se răcesc. Vin bani pentru Fecioare, nu sunt bani din salariu, ci din alte surse. Cei care au firme primesc bani. 

 

Balanță

Sunt într-un proces de schimbare și de renunțare la niște obiceiuri vechi. Pot începe joburi noi, meserii noi, poate unele mai de sacrificiu, în domeniul medical. E un an foarte bun pentru cereri în căsătorie, pentru alianțe noi. E un an bun pentru câștigarea anumitor procese. Karma este în zodia Balanței. Poate fi un an profitabil, dacă știu la ce să renunțe.

 

Scorpion

Au sentimente mai profunde, vor avea câteva probleme care îi maturizează mai profund. Poate fi un an mai complicat pentru cei care vor să facă copii, dar e un an bun pentru muncă, pentru cei care vor să-și schimbe jobul. E un an bun pentru căsătorie.

 

Săgetător

Pot exista frământări, apăsări, care-i pot debusola pe unii Săgetători. Pe lângă aceste emoții, este un an foarte bun pentru dragoste, pentru copii. E un an bun pentru job.

 

Capricorn

Învață, se certifică, își iau anumite licențe, se întorc la școală, fac anumite cursuri. Au un an bun pentru rezolvarea unor proiecte imobiliare. Este un an bun sentimental, se înțeleg cu copiii. Este și un an foarte creativ, pot scrie, pot învăța să predea.

 

Vărsător

Termină o perioadă grea, cu foarte multă muncă. Unii au dus foarte multe lucruri pe umeri. Urmează o perioadă de investiție, trebuie să socotească bine. Trebuie investit cu cap, cu folos, fie că vorbim despre o casă sau în turism. 

 

Pești

Sunt marii maeștri. Este vorba despre a conștientiza care este misiunea lor, trebuie să tragă niște concluzii din ultimii trei ani. Trebuie să facă niște schimbări majore. Unora le este teamă, le este frică să nu rămână blocați. Este un an extrem de bun, din punct de vedere financiar, care nu strâng niciodată. La un moment dat, pot sta pe foarte mulți bani, dar mereu îi vânează cineva. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel