Cristina Demetrescu, Horoscop septembrie 2022. Previziuni astrale pentru prima jumătate a lunii

Data publicării:
Cristina Demetrescu, captură Video PRO TV
Descriere foto: Cristina Demetrescu, captură Video PRO TV

Cristina Demetrescu vine cu previziunile astrologice pentru prima jumătate a lunii septembrie. 

Cristina Demetrescu a fost invitată în platoul Vorbește Lumea, de la PRO TV, unde a vorbit despre previziunile astrologice din prima parte a lunii septembrie. Mercur intră în zodia Balanței din data de 10 septembrie până pe 2 octombrie, iar asta vine cu schimbări majore pentru toate semnele zodiacale. 

 

Berbec


Mercur retrograd este pe Casa căsătoriei, a parteneriatelor. Soțul/ soția, s-ar putea răzgândi într-o anumită situație sau un partener vine cu rectificări la unele discuții avute în prealabil. Nativii se descurcă foarte bine pe parte de serviciu. Încep să facă lucruri care îi  plac și caută mai mult bucuria în muncă. Chiar poate să schimbe locul de muncă șo are noroc aici. 


Taur

Pentru zodia Taurului, atenție la niște recidive medicale. Atenție la cei care sunt freelanceri și fac activități și cred într-un vis, dar acolo sunt și niște lucruri administrative, de care trebuie să aibă grijă, că pe urmă dau în probleme cu legea. Unii sunt prea visători și vor bani reăede. Venus, care este în zodia Fecioarei, le aduce surprize în dragoste, iar celor căsătoriți sau în relații serioase, copii.


Gemeni

Pe Gemeni nu trebuie să-i ia gura pe dinainte când fac promisiuni în dragoste, pentru că, după 10 septembrie, s-ar putea să se mai răzgândească. Răzgândirea la gemeni este ceva absolut natural. Îi apucă renovatul în casă, vor să schimbe câte ceva, cineva vine cu o idee, sau știi cum e, îți iei un tablou și apoi schimbi toată casa pentru că nu se potrivește cu tabloul.


Rac

Racul, atenție, trebuie să-și caute din timp niște acte prin casă, niște documente care s-ar putea rătăci și de care să aibă nevoie, sau tot felul de scrisori, lucruri legalizate legate de casă. Au niște discuții terapeutice, fie cu prietenii, fie la psiholog. Să se destăinuie, pentru că s-ar putea să găsească pe cineva care chiar le face bine. 


Leu

Leul trebuie să fie atent la erorile de comunicare. Acolo, Mercur Retrograd este pe zona de comunicare și s-ar putea să încurce lucrurile și dintr-o încurcătură de genul acesta, se propagă, iar Mercur ține mult retrograd. În schimb, are foarte mare noroc la bani, în perioada aceasta, își echilibrează bugetul.


Fecioară

Fecioarele cheltuie bani pentru etichetă, adică: n-am bani în buzunar dar trebuie neapărat să iau 20 de buchete de flori că începe școala. Nu ai bani, încearcă să te adaptezi, să-ți fie și ție bine. Venus le ajută să-și găsească starea de bine, slăbesc, arată bine sau chiar se pot îndrăgosti, pentru că Venus este responsabil cu iubirea.


Balanță

Balanțele sunt mai secretoase. Dacă iubesc, iubesc în secret sau sunt iubite în secret. Au o stare de liniște. Dorm bine, visează frumos și sunt binedispuse. Au o perioadă chiar terapeutică, dar Mercur retrogradează pe zodia lor, de acolo pleacă, ele dau tonul, cum s-ar spune. În funcție de dispoziția lor e posibil să schimbe dispoziția întregului colectiv. 

 

Scorpion

Scorpionii ar putea avea probleme cu legea. Foarte mare atenție la ce ascund. Și în cazul lor, pot exista recidive medicale, pe coloană sau pe rinichi, atenție la cei care au trecut prin operații de genul acesta. Cineva îi ajută, un prieten sau o cunoștință în uniformă.


Săgetător

La Săgetători, Mercur retrograd se află pe Casa prietenilor. Reiau niște discuții și prietenii sau persoane cu care n-au mai vorbit de mult. Atenție că Mercur Retrograd produce și niște  erori de interpretare a unor probleme, secrete trădate. În schimb, se simt foarte bine din punct de vedere profesional, ca imagine, relația cu autoritățile.

 


Capricorn

Dacă are probleme cu șefii să nu-i abordeze între 10 septembrie- 2 octombrie, să amâne, deoarece este posibil ca cererea să nu ajungă unde trebuie. Ei ar putea avea probleme cu autoritățile și cu niște autorizații care nu ies la timp. În schimb, capricornul are dor de ducă și planifică următorul concediu.


Vărsător

Vărsătorul se cam sucește din punct de vedere spiritual, ideologic, în funcție de stările lui, în funcție de anumite situații în care se află. Ar trebui să caute în Universul apropiat, nu foarte îndepărtat, că el este uneori cauza multor probleme. Primește bani, însă. Are niște săptămâni profitabile.


Pești

Peștii cheltuie nesăbuit. Acum au o grămăjoară de bani, mâine nu o mai au. Au noroc în dragoste, cereri în căsătorie. Există șansa să-și întâlnească viitorul partener.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel