Cristina Demetrescu, Horoscop pentru a doua jumătate a lunii MARTIE 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Cristina Demetrescu, captură video Youtube
Descriere foto: Cristina Demetrescu, captură video Youtube

Astrologul Cristina Demetrescu vine cu previziunile astrale pentru a doua jumătate a lunii Martie. Iată ce le așteaptă pe zodii. 

Astrologul Cristina Demetrescu a fost invitată în amisiunea Vorbește Lumea, de la PRO TV, acolo unde a dezvăluit previziunile astrale pentru următoarea perioadă. 

 

Cristina Demetrescu, Horoscop pentru a doua jumătate a lunii MARTIE 2023. 

 

„Pe data de 25 martie iese Marte din Gemeni, unde a stat 7 luni și ne-a zăpăcit pe toți cu ideile împrăștiate, și intră, evident, în semnul emoțional al Racului, unde va crea niște descătușări de emoții. Unii plâng, alții se înfurie, deci descătușarea aceasta vine așa, ca și cum s-ar sparge barajul”, a explicat astrologul Cristina Demetrescu, în emisiunea Vorbește Lumea, de la PRO TV. 

 

Aspecte planetare semnificative

„Aceste două săptămâni sunt extraordinar de complexe, în primul rând, sunt două planete mari care au schimbat zodia. Saturn deja a intrat în zodia Pești, am să spun pe scurt, pentru că informația este foarte densă. Saturn a intrat în Pești pentru următorii trei ani și va trebui să încercăm să ne folosim mai mult intuiția, de aici înainte, pentru a descifra misterele vieții, care sunt de obicei complicate, dar parcă acum sunt și mai complicate. 

Jupiter și Chiron, o conjuncție de planete care ne ajută la înțelepciune, ne ajută să vedem lucrurile mult mai limpede. Tot așa, într-un context amestecat, că până iese Marte din Gemeni mai este, cu tot felul de informații contradictorii, și tot felul de păreri rupte din context. Dacă cereți sfatul cuiva, să știți că acea persoană s-ar putea să fie foarte subiectivă. Să ne bazăm pe intuiție și înțelepciune. 

Venus în va intra în Taur. Se schimbă în bine sistemul de valori. De data aceasta ne place ce ne place, nu ne mai place ce ni se pare că ne place, sau ce suntem influențează alții. 

Mercur iese din Pești și intră în Berbec. Ni se adună ideile. E ca și cum Mercur suflă din fluier și toate gândurile și ideile noastre se adună și suntem concentrați către idei foarte clare, ceea ce este un lucru foarte bun”, a explicat celebrul astrolog. 

 

 

Horoscop pentru a doua jumătate a lunii martie 2023

 

Berbec

 

Berbecul intră într-o perioadă, apropo de Saturn, poate fi o perioadă mai apăsătoare, care îl împinge cumva să se trezească din anumite inerții. S-ar putea  să își asume responsabilitatea pentru el, pentru problemele sale de sănătate, dar și pentru altcineva. Dar, cu răbdare, deși se simte cumva prins într-o pânză de păianjen, cu siguranță va vedea și sensul acestor lucruri. Berbecul beneficiază de Luna Nouă, care va fi o dată cu echinocțiul, pe data de 21 martie, un moment absolut spectaculos, pentru toată lumea, pentru a începe lucruri noi. Pentru Berbec, este cea mai bună ipostază, apar câștiguri, deblocări emoționale, mai mult interes pentru grupuri noi, pentru ce se trezește lent. 

 

 

Taur

 

 

În ciuda unor probleme medicale, pe Taur îl așteaptă o perioadă glorioasă, cu succes, poziții profesionale. Poate să cunoască oameni noi, culturi noi, apropo de Puton care intră în următorii 20 de ani, nu se știe unde îl va aduce pe taur sau ce interese va dezvolta în zona călătoriilor. Aspectele sunt extraordinare și din punct de vedere profesional. Venus intră în Taur și îl face să arate și bine, îi dă și noroc, se și îndrăgostește. Se pare că toate bilele albe sunt la el. 

 

 

Gemeni

 

Gemenii scapă de Marte, bine, toate lucrurile au un sens, dar scapă de o perioadă foarte iritantă. Apare, tot grație lui Venus în Taur, pacea minții. Odată cu pacea minții, apare dorința Geamănului de a face shopping, de a cheltui. Nu e neapărat un lucru bun, pentru că practic cheltui pentru niște nevoi emoționale. Mai bine să strângă niște bănuți, pentru că începe o perioadă foarte benefică învățării, face un curs, citește o carte. Este foarte sănătos, în această perioadă, să se ducă spre interese și domenii noi. Geamănul este într-o perioadă de apogeu profesional.

 

Rac

 

Pentru Raci, se lucrează intens în această perioadă la instalarea unei borne între ce a fost în viața lor, până acum, și ce va fi de aici înainte. Evident, ei simt lucrul acesta, dar poate nu știu de unde să o ia. Au nevoie de mai multă cunoaștere și cultură spirituală pentru a înțelege în profunzime ce se întâmplă în viața lor. Este o perioadă importantă. Intră Marte în Rac, și o dată cu asta se mai liniștesc și ei. N-au știut în ce direcție să o ia. Găsește acel izvor ale ideilor clare, care îl ajută pe Rac să meargă în direcția potrivită. Este foarte susținut în această perioadă de prieteni.

 

Leu

 

Leul este o persoană mai conservatoare și mai rezistentă la anumite schimbări, cu toate că, în această perioadă, va intra într-o etapă de schimbări majore, atât din punct de vedere personal, cât și din punct de vedere al unor relații care nu mai funcționează pe niște baze corecte. Vorbim despre Luna Nouă din data de 21 martie care îi ajută foarte mult să își canalizeze ideile. Ei cheltuie destul de mult, dar apar câteva avantaje profesionale, iar asta o să îi bucure.

 

 

Fecioară

 

Fecioarele care au chemat asta în viața lor, care au muncit, făcut anumite eforturi, apar schimbări profesionale. Altele încă își mai caută curajul de a face aceste schimbări și, evident, ar trebui să mai și învețe. Saturn intră undeva pe zona relațiilor. Este un cronometru care îi pune să fie mai atenți la relațiile lor conjugale, pentru următorii trei ani. 

 

Balanță

 

Începe o perioadă mai dificilă, din punct de vedere profesional, cu mai multă implicare, mai multă smerenie, mai mult efort, deși s-ar putea ca teaserul acesta, pentru următoarea perioadă, să nu fie foarte încurajant, este încurajantă partea financiară pentru ei, iar asta e un lucru care să le aducă avantaje. Este și o perioadă foarte bună a relațiilor, iubirea se transformă în perioada următoare. Pe asta să se bazeze. 

 

Scorpion

 

Viața scorpionilor se schimbă și ea. Poate a fost mai păguboasă, în ultima vreme, din punct de vedere financiar, dar și energetic. Și asta se întâmplă și datorită faptului că s-ar putea să găsească un terapeut bun, s-ar putea să schimbe locul de muncă, dar apar și niște relații noi, sau emoții noi. Următorii ani s-ar putea să fie vorba de schimbări patrimoniale. În relațiile lor apar împăcări, îmbunătățiri.

 

Săgetător

 

Săgetătorii sunt cei mai norocoși. În viața lor apare o perioadă intensă de introspecție, să înțeleagă ce se petrece în următoarea perioadă. Pentru mulți s-ar putea să apară și un declin energetic, motiv pentru care, este bine să-și tureze viața și evenimentele în funcție de lucrul acesta. Schimbarea locului de muncă poate să-i aducă cumva mai multă relaxare. Sau să găsească o activitate care să-i țină în echilibru.

 

Capricorn

 

La ei apar schimbări în sursa de bani, poate și datorită unor cursuri, școli pe care le fac, își iau anumite licențe și pot da drumul la anumite activități. Atenție la cheltuieli, la consum energetic.

 

Vărsător

 

Este o perioadă în care devine din actor, regizorul vieții lui. este bine să nu mai aștepte aplauze. Ci să vadă dacă în viața lui este ceva care nu funcționează. Cumva, i se datorează lui. Schimbări patrimoniale în perioada următoare. 

 

 

Pești

 

Pot intra într-o perioadă de vindecare un pic mai amplă. Asta poate să-i conducă pe ei chiar la schimbarea profesiei. Cumva de a conștientiza mai mult care este rolul lor. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel