Cristina Demetrescu: Cei care sunt forțați de soartă să o ia de la zero, nu au pierdut nimic, ci vor câștiga de aici înainte

Data publicării:

Astrologul Cristina Demetrescu a făcut o scurtă analiză a celor mai recente evenimente astrale.

„Superbul candelabru sub dominație marțiană, format din Lună, Venus și Jupiter în Berbec, este precum "Dragostea în vremea holerei" a lui Marquez sau mai puțin epic, precum copiii care se joacă fericiți în curtea casei în timp ce părinții pun la cale să se despartă. Dacă configurația astrală nu ar fi emanat prospețime și tinerețe, aș fi zis poate că "țara arde și baba se piaptănă" 
"Trăiește clipa!", dă din pleoape Luceafărul de seară, ce face ca totul să pară în mod inconștient posibil. Flirtul este scânteia. Adevărul este că problemele înconjurătoare nu se vor termina niciodată. Ceața este încă densă de la Luna nouă în Pești și așa va rămâne o lună de zile. Dar noul început, regenerarea vine imediat după dezastru.
Combinația astrală nu este doar frumoasă, ci este și norocoasă. Venus în exil are din ce în ce mai mult noroc apropiindu-se de Jupiter, în următoarele zile, iar cu puțin curaj, lucrurile pot lua o întorsătură fericită, într-un ocean de probleme, încurcături, panici și scenarii catastrofale.
Fiți atenți la idei, soluții! Cei care sunt forțați de soartă să o ia de la zero, nu au pierdut nimic, ci vor câștiga de aici înainte.
Nu le știm pe toate, mereu ceva nou se așează la orizont. Teama ne ține blocați, dar singura soluție este mersul înainte. Niciodată înapoi.
De unde și vorba, "sa te înnoiești, că poartă noroc!", 
(minus un n, după noile reguli ale limbii române).”, a explicat astrologul Cristina Demetrescu, pe rețelele de socializare. 

 

Horoscop martie 2023

Cristina Demetrescu a fost invitată în cadrul emisiunii Lumea nevăzută, de pe Antena Stars, unde a prezentat horoscopul pentru luna martie, pentru toate semnele zodiacale.

 

Berbec

Are probleme în dragoste și în relația cu copii. Nu facem copii doar de dragul de a face. Nu ne răzbunăm din orgoliu pe persoana iubită. Plata Berbecului vine prin posibile probleme de sănătate, anumite dușmănii, care vin pe ego, pe diverse suferințe, insomnii. 

 

Taur

Marile provocări se așează pe casă, pe familie, pe relația cu părinții. Apar certuri în familie legate de moșteniri, de pământuri, avere, de casă. E foarte des la Taur acest lucru, pentru că el își supradimensionează meritele. Smerenia vine din  cercul de prieteni, din segmentul social, atunci când este exclus, umilit, simte că are niște lecții în relația cu prietenii care-l dezamăgesc, el zice că-l trădează, dar de fapt doar se separă niște drumuri. 

 

Gemeni

Luna Neagră în Leu este pe casa comunicării, în relația cu frații. Apar tot felul de probleme, de discuții, nu sunt răbdători să asculte contextul discuției, nu se înțeleg cu frații pe tot felul de probleme. Acte falsificate, semnături false, și acesta este un ego, atunci când ți se pare că tu ai dreptul să-ți atribui niște prerogative pe care nu le meriți.

 

Citește continuarea aici



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel