Cristina Demetrescu, horoscop pentru luna martie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Cristina Demetrescu, captură video Youtube
Descriere foto: Cristina Demetrescu, captură video Youtube

Cristina Demetrescu a venit cu noi previziuni astrale pentur luna martie.

Cristina Demetrescu a fost invitată în cadrul emisiunii Lumea nevăzută, de pe Antena Stars, unde a prezentat horoscopul pentru luna martie, pentru toate semnele zodiacale.

 

Berbec

Are probleme în dragoste și în relația cu copii. Nu facem copii doar de dragul de a face. Nu ne răzbunăm din orgoliu pe persoana iubită. Plata Berbecului vine prin posibile probleme de sănătate, anumite dușmănii, care vin pe ego, pe diverse suferințe, insomnii. 

 

Taur

Marile provocări se așează pe casă, pe familie, pe relația cu părinții. Apar certuri în familie legate de moșteniri, de pământuri, avere, de casă. E foarte des la Taur acest lucru, pentru că el își supradimensionează meritele. Smerenia vine din  cercul de prieteni, din segmentul social, atunci când este exclus, umilit, simte că are niște lecții în relația cu prietenii care-l dezamăgesc, el zice că-l trădează, dar de fapt doar se separă niște drumuri. 

 

Gemeni

Luna Neagră în Leu este pe casa comunicării, în relația cu frații. Apar tot felul de probleme, de discuții, nu sunt răbdători să asculte contextul discuției, nu se înțeleg cu frații pe tot felul de probleme. Acte falsificate, semnături false, și acesta este un ego, atunci când ți se pare că tu ai dreptul să-ți atribui niște prerogative pe care nu le meriți.

 

Rac

Are Luna Neagră pe subiectul financiar, nu întărâtați Racii. Ei sunt o zodie a familiei, care ține mult la cămin, casă și apar amenințări, discuții care sunt în casă și au legătură cu banii. Într-o casă Dumnezeu dă familiei o sumă de bani și nu trebuie să ne scoatem ochii cine câștigă mai mult. Este ispitit să cheltuie pe multe lucruri, care nu îi trebuie. Dacă privesc lucrurile prin prisma spiritualității și au o viziune tridimensională asupra vieții, sunt mai bine așezate lucrurile.

 

Leu

Ei suportă acest tranzit, care poate schimba vibrația și care poate orbi și care poate duce în extremă anumite orgolii, supărări. Pot fi persoane care au tendința să-și modifice fizionomia prin anumite intervenții chirurgicale, nu acceptă trecerea timpului, nu este o idee bună, pentru că te trimite într-o altă direcție, rezolvi ceva și apare altceva. Trebuie să evite să dea bani persoanelor care nu sunt de încredere și ei, la rândul lor, trebuie să evite să se afunde în datorii. 

 

Fecioară

Luna Neagră este unde în zona subconștientului și Fecioarele pot fi otrăvite de gânduri toxice, mai ales Feciorele care se plâng foarte mult. Este mai bine să-și confrunte conflictele, decât să lase gândurile astea toxice. Au înclinații către bârfă. Saturn poate duce la separare pentru multe Fecioare.

 

Balanță

Sunt provocate de persoane, de prieteni, de persoane mici care le hrănesc orgoliul și le trimit către niște acțiuni meschine. Să nu creadă în cei care le laudă, dar, în același timp, infiltrează idei foarte perfide. Atenție la cercul de prieteni, decât să trădezi un  prieten, mai bine te sacrifici tu. Smerenia vine din muncă, printr-o muncă mai grea, pică toate în capul tău, prin probleme de sănătate minore. 

 

Scorpion

Au provocarea de ego pe carieră, pe funcții, i se urcă la cap și crede că poate face ce vrea el, pentru că are această putere. Trebuie să fie atenți la deciziile pe care le iau, să nu dea oameni afară, dacă o fac, să fie diplomați, să nu se considere mai presus de lege.

 

Săgetător

Se duc în zona în care propăvăduiesc faptul că numai credința lor este cea mai valoroasă, devin filosofi și au această exagerare de a le vârî altora pe gât credințele lor. Îi înveți pe oameni, dar nu îi obligi. Este o zodie a turistului de meserie, dar fiecare om are harta lui, a nu cheltui foarte mul tpentru a bifa, pentru a ajunge nu știu unde, pentru că poți întâmpina provocări.

 

Capricorn

Au provocări pe zona financiară, pe zona banilor, a controla, abuza prin bani, li se urcă banii le cap. Smerenia vine prin relația cu frații și surorile, poate trebuie să ajute pe cineva, să vorbească mai mult cu cei apropiați, să-i înțeleagă.

 

Vărsător

Au mari provocări. Schimbări bruște de comportament ale partenerilor, care îi provoacă și pe ei, apare un război. Riscul de a face procese, pentru că ei cred că au dreptate și apar mari probleme. Smerenia poate veni prin anumite pierderi financiare, blocaje.

 

Pești

Luna Neagră are legătură cu colegii, zona de serviciu. Peștele nu știe să facă ceva, dar are impresia că știe, și mai rău strică, încurcă. E vorba despre ego-ul profesional. La fel și cu sănătatea, a nu forța tinerețea. Trebuie să caute soluții spirituale și de credință, să închidă socoteli cu persoane care nu le lasă să-și vadă de drum



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel