Cristina Cioran și iubitul ei se pregătesc de nuntă, după ce anunțaseră despărțirea: „Ne iubim cu adevărat”

Data publicării:
Sursa foto: Alex Dobrescu, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Alex Dobrescu, Facebook

Alex Dobrescu a anunțat împăcarea cu Cristina Cioran, după ce aceștia s-au separat în urmă cu câteva zile. 

Vestea că actrița Cristina Cioran și iubitul ei, Alex Dobrescu, s-au despărțit, a șocat pe toată lumea. Toți fanii așteptau să audă vești cu privire la nuntă, întrucât vedeta abia ce fusese cerută în căsătorie de partenerul vieții ei. Cu toate acestea, Alex Dobrescu a făcut o postare recent pe rețelele de socializare, unde le-a spus tuturor că actrița este fosta lui iubită. Aceasta a confirmat vestea ulterior și nu știa atunci dacă va mai fi sau nu vorba despre o împăcare între cei doi. Acum însă, cuplul a luat din nou prin surprrndere pe toată lumea. Iubitul artistei a făcut noi declarații, unde spune faptul că vestea despărțirii lor a fost una falsă, ba chiar aceștia se pregătesc să ajungă în fața altarului în curând.

„E bine (n.r. Cristina Cioran), avem un alt apartament unde se odihnește cu fata noastră, o îngrijește perfect. O să revină săptămâna viitoare și o să vă anunțăm cu drag despre marele eveniment, care o să aibă loc în viața noastră.

Nu ne-am despărțit, se speculează multe lucruri, ne iubim cu adevărat. Este doamna și femeia vieții mele, mi-a dăruit cel mai frumos cadou pe lume. După băiatul pe care îl am, mi-a făcut o fetiță perfectă și în curând o să ne căsătorim.

În curând! În 2-3 săptămâni, am pus detaliile la punct și sper să ne primească și să facem nunta la un club celebru din capitală. Și în biserică, bineînțeles, că noi respectăm normele.'', a declarat Alexandru Dobrescu pentru SpyNews.ro.

Cristina Cioran, mamă pentru a doua oară, la 45 de ani: „Societatea dă foarte puține șanse femeilor care depășesc vârsta aceea „normală” și obișnuită”

Ce spunea actrița, după vestea despărțirii

Char dacă acum partenerul ei de viață spune că au fost doar niște zvonuri, cele cu privire la despărțire, vedeta confirma recent separarea de Alex Dobrescu, fiind extrem de afectată de cele întâmplate.

„Se mai întâmplă, suntem într-o pauză, așa cum poate fi orice cuplu. Îmi pare rău că s-a aflat așa, nu am puterea să vorbesc nimic. Era normal ca o perioadă să rămână între noi discuția asta. Voi vorbi înainte cu el și cu presa atunci când va fi momentul.”, a declarat Cristina Cioran, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP de pe Prima TV.

 

Cristina Cioran vorbea pe atunci despre o diferență de opinie între cei doi, astfel încât aceasta nu știa pe atunci dacă mai poate fi sau nu vorba despre o împăcare.

"Am avut niște diferențe de opinie, nu ne mai înțelegem, suntem cumva în alte sfere, și ne-am despărțit. Asta este, cam atât, nu e nimic spectaculos.

Nu știu, nu îmi fac planuri acum, prioritatea mea este Ema, așadar o las cum a picat. Nu e nimic spectaculos, nu s-a întâmplat nimic extraordinar. O despărțire ca oricare alta", a spus Cristina Cioran, la Antena Stars.

Cristina Cioran, DIETA prin care a slăbit șapte kilograme în doar zece zile: ”Hai să vă spun cum am reușit”

Cristina Cioran a fost cerută în căsătorie recent

”Da, m-a cerut de soție! Acum de dimineață s-a întâmplat, la prima oră, ca să nu cumva să mă gândesc prea mult (n.r.râde). De dimineață a venit și a improvizat ceva, a venit la pat, mi-a adus niște flori. Nu mi-a oferit încă inelul, e comandat, mi-a dat doar florile”, a povestit Cristina Cioran recent, potrivit Spynews.ro.

Nu este prima dată însă când vedeta este cerută în căsătorie de tatăl fetiței sale. Cristina Cioran a dezvăluit atunci faptul că acest lucru s-a mai întâmplat în repetate rânduri  însă, de comun acord, au decis să nu grăbească lucrurile. 

”S-a mai întâmplat de multe ori să mă ceară, dar am decis împreună că nu are sens, că nu ne grăbim, că nu ne interesează asta acum, dar el își dorește foarte tare oficializare și de aceea”, a mai zis ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel