Cristina Cioran rupe tăcerea despre bătaia primită de Laurette. Ce spune despre artistă: "Poate de rușine"

Data publicării:
Cristina Cioran și Laurette, sursa instagram
Descriere foto: Cristina Cioran și Laurette, sursa instagram

Cristina Cioran și-a exprimat părerea despre evenimentul neplăcut în care Laurette a fost implicată.

Scandalul în care a fost implicată Laurette a șocat pe toată lumea. Artista a avut parte de clipe de coșmar, după ce a fost bătută cu bestialitate în camera unui hotel.

Reporterii CanCan spun că Laurette s-ar fi întâlnit cu un bărbat într-un hotel din Centrul Vechi al Capitalei, iar cearta ar fi izbucnit din cauza unor neînțelegeri. Bărbatul i-ar fi promis vedetei suma de 5.000 de euro în schimbul serviciilor sale, dar la final ar fi vrut să îi dea doar 300 de euro. În acel moment cei doi ar fi început să se atace reciproc. Speriată de țipete, o angajată a hotelului a chemat imediat poliția, care a venit la fața locului în doar câteva minute.

Șocată de cele întâmplate, Cristina Cioran a ținut să-i ia apărarea mulatrei, printr-o postare pe rețelele de socializare,  în care sfătuiește fetele tinere să nu pice în ispita banilor.

„Fetelor, nu mergeți la hotel cu necunoscuți! Încercați să cunoașteți oamenii înainte să vă lansați în activități erotice! Eu nu comentez motivele pentru care Laurette s-a dus acolo, nu o judec și aș vrea nici voi să nu o faceți! Aș vrea doar să spun că nu este primul incident! Sunt însă femei care se ascund, decid să nu spună… poate de rușine, poate de teamă.  Judecata oamenilor poate fi foarte dură! Cum cunoști un om? Nu-l cunoști niciodată cu adevărat, dar măcar pe terenul tău poți controla lucrurile!
Vă rog să nu mai fiți răi! (Pentru cei care sunt) ea recunoaște că a greșit! Dar nimic nu justifică violența!”, a fost mesajul frumoasei blondine postat pe rețelele de socializare.

Vezi și: Laurette riscă să rămână fără fiica ei, după bătaia primită în hotel. Ce amenințare a primit vedeta

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel