Cristina Cioran, prima reacție publică, după separarea de tatăl copilului ei: „Nu am puterea să vorbesc. Îmi pare rău că s-a aflat așa”

Data publicării:
Sursa foto: Alex Dobrescu, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Alex Dobrescu, Facebook

Cristina Cioran a avut prima intervenție la o televiziune, după ce s-a aflat faptul că nu mai formează o relație cu Alex Dobrescu.

Cristina Cioran a avut prima intervenție directă în cadrul unei emisiuni TV, după ce s-a aflat faptul că s-a despărțit de tatăl fetiței sale. Chiar dacă cei doi păreau a fi extrem de fericiți, întrucât doar în urmă cu câteva zile, vedeta fusese cerută în căsătorie de partenerul ei de viață, această veste a venit ca un șoc pentru fanii care așteptau vești cu privire la nuntă. În timp ce îndrăgita actriță și-a dorit să păstreze tăcerea, măcar pentru o vreme, Alex Dobrescu a fost cel a dezvăluit ruptura dintre cei doi, chiar pe rețelele de socializare. Vedeta nu și-a dorit să ofere prea multe detalii acum, însă spune că cei doi se află, într-adevăr, într-o pauză.

„Se mai întâmplă, suntem într-o pauză, așa cum poate fi orice cuplu. Îmi pare rău că s-a aflat așa, nu am puterea să vorbesc nimic. Era normal ca o perioadă să rămână între noi discuția asta. Voi vorbi înainte cu el și cu presa atunci când va fi momentul.”, a declarat Cristina Cioran, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP de pe Prima TV.

Alex Dobrescu este cel care a făcut publică despărțirea

Chiar dacă artista își dorea ca pentru măcar o perioadă să se mai păstreze tăcerea, Alex Dobrescu a distribuit un videoclip pe rețelele de socializare, în care apare alături de blondină și de fiica lor. Totuși, acesta a modificat titlul știrii, spunând faptul că este fostul iubit al Cristinei Cioran. De aici s-a stârnit o avalanșă de reacții în spațiul public, iar Cristina Cioran dă de înțeles, din cele declarate, că nu avea idee de gestul la care a recurs iubitul ei.

„A se viziona video cu o precizare: sunt fostul iubit al Cristinei Cioran....”, a scris Alex Dobrescu pe Facebook.

VEZI și: Cristina Cioran, DIETA prin care a slăbit șapte kilograme în doar zece zile: ”Hai să vă spun cum am reușit”

Cristina Cioran a fost cerută în căsătorie recent

Cristina Cioran și Alex Dobrescu păreau că trăiesc cea mai frumoasă poveste de dragoste, mai ales datorită faptului că vedeta a fost cerută în căsătorie de partenerul ei de viață. Aceasta povestea recent cum Alex Dobrescu a luat-o prin surprindere într-o dimineață, când s-a trezit cu un buchet de flori și o cerere în căsătorie. Totul s-a întâmplat când Cristina Cioran abia se trezise. 

”Da, m-a cerut de soție! Acum de dimineață s-a întâmplat, la prima oră, ca să nu cumva să mă gândesc prea mult (n.r.râde). De dimineață a venit și a improvizat ceva, a venit la pat, mi-a adus niște flori. Nu mi-a oferit încă inelul, e comandat, mi-a dat doar florile”, a povestit Cristina Cioran recent, potrivit Spynews.ro.

Nu este prima dată însă când vedeta este cerută în căsătorie de tatăl fetiței sale. Cristina Cioran a dezvăluit atunci faptul că acest lucru s-a mai întâmplat în repetate rânduri  însă, de comun acord, au decis să nu grăbească lucrurile. 

”S-a mai întâmplat de multe ori să mă ceară, dar am decis împreună că nu are sens, că nu ne grăbim, că nu ne interesează asta acum, dar el își dorește foarte tare oficializare și de aceea”, a mai zis ea.

VEZI și: Cristina Cioran, mamă pentru a doua oară, la 45 de ani: „Societatea dă foarte puține șanse femeilor care depășesc vârsta aceea „normală” și obișnuită”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel