Cristina Cioran, prima fotografie cu fetița ei născută prematur. Când va fi externată din spital micuța Ema /FOTO

Data actualizării: | Data publicării:

Cristina Cioran a dezvăluit când o va putea lu acasă pe fetița ei, Ema. Vedeta a postat și prima fotografie cu micuța. 

Cristina Cioran a trecut prin clipe grele în urmă cu mai bine de o lună de zile când a născut-o pe fetița ei prematur, din cauza unor probleme de sănătate. Din acest motiv, fiica Cristinei a rămas la incubator, chiar dacă actrița a fost externată. 


Proaspăta mămică este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde îi ține la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei, dar și cu starea de sănătate a fiicei sale. Chiar în această dimineață, Cristina Cioran a postat prima fotografie cu micuța Ema. 

 


Câteva ore mai târziua aceasta le-a dat fanilor vestea cea mare. Fiica ei va fi externată din spital săptămâna viitoare. 

 


Săptămâna viitoare vine Ema acasă. Mai are foarte puțin și gata”, a fost mesajul scris de actriță la InstaStory. 


Cristina Cioran a fost pusă la zid după ce a plecat la mare în timp ce fiica ei era internată în spital. 


„Vă mulțumesc pentru toate gândurile bune, Ema e bine, e e drumul cel bun, face în fiecare zi câte un pas important pentru ea. Acolo, în salon la incubatoare, mai are patru colegi de cameră, două fetițe și doi băieței, în aceeași situație,  iar mămicile lor îi pot vedea în aceleași condiții: de două ori pe săptămână, cu test covid și cu aprobare de la management. Este foarte greu. Vă rog și pe voi să înțelegeți că asta e situația, nu este nimeni de blamat, dar COVID-ul asta, care ne-a dat peste cap! Vă pup, vă iubesc și vă mulțumesc.


Simt nevoia să dau niște explicații. Am fost o zi la mama, eu sunt din Constanța și am fost o zi la mama. Sunt lucruri pe care trebuie să le discutăm, pe care trebuie să le facem și de multe ori nu este suficient un telefon. Îi mulțumesc iubitului meu că nu mă lasă să stau în casă, să pic în vreo depresie și cu orice ocazie mă scoate din casă. Mi-e foarte greu să accept situația, dar asta este! Sper ca într-o săptămână-două să iasă de la incubator și să vedem ce pas urmează. E un drum lung, dar am oameni lângă mine care mă susțin, mă încurajează și mă înțeleg. Noapte bună vă doresc și vă mai spun mâine”, a explicat Cristina Cioran pe rețelele de socializare.

 

Citește și: Jador, incident neplăcut după un concert. Hoții i-au vandalizat mașina și i-au furat portofelul /FOTO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel