Jador, incident neplăcut după un concert. Hoții i-au vandalizat mașina și i-au furat portofelul /FOTO

Data publicării:

Jador a trecut prin momente de groază după ce și-a găsit geamul la mașină spart și lucrurile personale furate. Ce le cere artistului înapoi hoților?

Jador este unul dintre cei mai urmăriți și apreciați artiști din nou generație din România. Tânărul a cunoscut succesul în urma participării la emisiunea Puterea Dragostei și poate spune că viața lui s-a schimbat peste noapte. 


Jador a uimit public prin povestea lui de viață, acesta venind dintr-o familie cu posibilități financiare reduse. Bunul simț și naturalețea lui au câștigat inimile fanilor, care urmăresc activitatea lui din mediul online și sunt prezenți la fiecare concert de-al său. 


Din păcate, artistul a trecut printr-o experiență neplăcută chiar în cadrul unui concert pe care l-a susținut în Constanța. Jador și-a găsit mașina vandalizată și portofelul furat chiar după ce spectacolul s-a terminat. Aceasta a povestit totul pe rețelele de socializare, acolo unde a avut și un mesaj pentru cei care i-au spart geamul mașinii. 


„Te duci la spectacol și ia uite oamenii ce fac la mașină! Nu mai avem geam. Cel care a luat portofelul din mașină, te rog frumos, ia banii și golește-l.


Ia portofelul și aruncă-l la o secție de Poliție, fă ceva ca să fie bine! Te rog eu frumos, că trebuie să plec în Germania”, a spus Jador, la InstaStory. 

 


Jador spune că și-ar dori ca la concertele lui oamenii să se distreze, să danseze și să nu mai filmeze atât de mult. Artistul vrea să îi vadă pe fani cum se simt bine pe melodiile lui. Acesta spune că în ultimii ani oamenii au uitat să se mai distreze și nu se mai pot desprinde de telefoanele mobile. 


„Oameni buni, am văzut foarte multe tiktok-uri în care eu am refuzat bani, în care eu am spus că nu vreau să mai cânt pentru bani… Am rupt chiar 100 de lei pentru că cineva insista foarte mult cu bani, nu mă lăsa în pace, nu mă lăsa să cânt și să-mi fac programul, i-a luat un copil bănuții și i-am dat tot ce mai aveam în buzunar, la copii acolo, copiii care mă ascultau, care erau cu părinții.


Ce voiam să zic e că nu am ajuns și că n-o sa mă gândesc niciodată în viața mea că am ajuns… eu am refuzat banii respectivi pentru că toata lumea stă cu bani pe tine, toata lumea stă cu telefonul pe tine, dar nimeni nu mai dansează așa cum se făcea odată. Nu știu cum să vă zic, eu cânt de când eram mic și toată lumea dansa, nimeni nu stătea cu telefonul pe tine…”, a spus Jador, pe rețelele de socializare, în urmă cu ceva timp. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel