Cristina Cioran o face praf pe Bianca Drăgușanu. Ce spune vedeta despre blondină: „Acum cică s-a împăcat, că a primit ceas șmecher”

Data publicării:
Cristina Cioran și Bianca Drăgușanu, sursa instagram
Descriere foto: Cristina Cioran și Bianca Drăgușanu, sursa instagram

Cristina Cioran a aruncat săgeți usturătoare la adresa Biancăi Drăgușanu. Vedeta o face praf pe blondină.

Cristina Cioran nu s-a mai putut abține și a răbufnit la adresa Biancăi Drăgușanu. Vedeta a criticat-o pe blondină pentru relații amoroase, dar și pentru numeroasele operații estetice pe care aceasta și le-a făcut de-a lungul timpului. Artista a spus despre Bianca Drăgușanu că ar fi avut o relație intimă tumultoasă, marcată de eșecuri.

În legătură cu operațiile estetice, Cristina Cioran a mărturisit că Bianca Drăgușanu a exagerat cu operațiile estetice și că ar trebui să se oprească.

 

„Bianca Drăgușanu a avut o viață intimă tumultuoasă, plină de eșecuri. Acum cică s-a împăcat, că a primit un ceas șmecher, fiind retușată din nou. Și-a tăiat nasul. Mi se pare că deja te duci într-o zonă… dar poate că așa îți dorești tu, să arăți ca o păpușă. Cred că deja e prea mult, cred că cineva ar trebui să-ți spună să te oprești, e a treia rinoplastie. Nu știu ce să zic, fiecare om e liber să facă ce-și dorește. Dar, să aibă și grijă, că nouă ne pare rău de ei. Din oameni frumoși se transformă în monstruoși”, a spus Cristina Cioran, în emisiunea "Vorbește lumea", de la PRO TV.

Bianca Drăgușanu, nemulțumită de ultima intervenție chirurgicală: „Mamă, cum e! Aproape rât!”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel