Cristina Cioran, noi detalii despre starea de sănătate a fetiței ei: „O să luptăm”

Data publicării:
Cristina Cioran, sursa foto Facebook
Descriere foto: Cristina Cioran, sursa foto Facebook

Cristina Cioran trece prin cele mai grele clipe din viața ei. Vedeta a născut la doar 29 de săptămâni, iar acum se roagă pentru viața copilului ei. 

Cristina Cioran, în vârstă de 43 de ani, a născut la 29 de săptămâni. Fetița s-a născut prematur, iar vedeta se roagă pentru viața ei. Actrița are mari emoții și speră că totul va fi bine pentru micuța ei. 


„Mulțumesc din suflet pentru toate mesajele și pentru toate încurajările voastre! Mă ajută enorm să știu că sunteți cu gândul la noi! Ema e bine, se întărește!”, a scris Cristina Cioran în dreptul unei fotografii din spital.


Cristina trebuia să nască la o clinică privată, abia în luna septembrie, însă ambulanța a dus-o la Spitalul Municipal atunci când au început contracțiile. 


„Fetița mea respiră singură. Iubitul meu nu poate să intre în spital, este carantinat. Ne-am văzut pe video. Este fericit, fetița este totuși ok, nu sunt probleme. Am fost atât de speriată în prima zi, în primele ore. Sunt puternică. Fetița mea se bucură când mă aude, este foarte emoționant, este copleșitor”, a declarat actrița.


Logodnicul Cristinei le așteaptă acasă și speră că totul va fi bine în final. 


Este foarte mare strictețe și nu am voie să merg să le vizitez din cauza pandemiei. Cristina era programată să nască la o clinică privată, în septembrie, însă atunci când au început contracțiile, Ambulanța a dus-o la Spitalul Municipal și acolo se află împreună cu bebelușul.


Bebelușul se simte perfect. Cristina nu a văzut-o încă, urmează probabil în câteva ore. Medicul ne-a spus că este rozalie la față. Sunt bine amândouă”, a declarat Alexandru Dobrescu pentru wowbiz.ro.

 

Citește și: Oana Roman trece prin momente grele din cauza mamei ei. Care este starea de sănătate a Mioarei Roman



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel