Cristina Cioran iubește din nou. Cine este bărbatul care i-a furat inima

Data publicării:
Cristina Cioran, foto Facebook
Descriere foto: Cristina Cioran, foto Facebook

Cristina Cioran a trecut peste despărțirea de Traian Văduva și anunță că există un alt bărbat în viața ei.


10 ani a durat dragostea dintre Cristina Cioran și Traian Văduva. Când toată lumea se aștepta să audă clopote de nuntă, actrița a dat vestea că cei doi nu mai formează un cuplu. Deși s-a speculat că aceștia erau logodiți și chiar urmau să oficializeze relația, Cristina face lumină și spune că exact lipsa inelului de pe deget ar fi produs ruptura. 

” Niciodată nu a fost vorba de căsătorie. Poate că acesta a fost motivul despărțirii, că nu m-a cerut niciodată de soție. Nu a fost niciodată vorba despre nuntă. Ce-ți mai trebuie nuntă odată ce ai o relație așa lungă?! Nu a fost o despărțire cu lacrimi, ne-am bucurat amândoi că ne-am despărțit. 

Am împărțit tot ce aveam de împărțit. A fost practic ca o căsătorie, dar nu aveam cine știe ce lucruri în comun.  În ultimul an, poate s-a văzut mai mult că relația noastră scârțâie”, a declarat Cristina Cioran la „Vorbește lumea”.


Și-a găsit fericirea în brațele unui alt bărbat


Actrița a trecut peste despărțirea de Traian și a început o viață nouă alături de altcineva. Noul bărbat din viața Cristinei a trecut și el printr-o dezamăgire în dragoste, iar asta i-a unit cel mai mult. 


„Am ieșit din acea relație de 4 luni și jumătate. Din păcate, relațiile nu mai țin ca pe vremuri. Am decis împreună să nu vorbim despre asta, din respect ptr familiile noastre. Acum sunt împreună cu cineva. (...)  Ne-am cunoscut la o petrecere, lângă București, când eram deja singură. Poate că nu era finalizat total. Nu m-am ascuns nicio secundă cu această relație, din momentul în care ea a început.  Poate că nu ne-am fi despărțit total, dacă nu era el. Acum sunt foarte fericită.  Nu aveam foarte multe lucruri în comun, dar acum încep ușor, ușor să se dezvolte.  Locuim împreună de când ne-am cunoscut.  Când ne-am cunoscut amândoi ieșisem dintr-o relație și a fost un moment în care ne-am completat”, a mai adăugat vedeta.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel