Cristina Cioran, însărcinată la 43 de ani. Actrița este în culmea fericirii: „Mi se pare că viața mea va deveni din ce în ce mai frumoasă”

Data actualizării: | Data publicării:
Cristina cioran și iubitul ei. Foto Facebook
Descriere foto: Cristina cioran și iubitul ei. Foto Facebook

Cristina Cioran a avut un an plin de vești mari. În urmă cu câteva luni, actrița anunța că a început o nouă relație, la cateva luni de la despărțirea de Traian Văduva. Acum, vedeta a dezvăluit că este însărcinată în trei luni și că este mai fericita ca niciodată.

Nu aduce anul ce aduce ceasul, ar putea spune Cristina Cioran, a cărei viață s-a schimbat radical în ultimele 7 luni. 

După despărțirea de Traian Văduva, cu care a avut o relație de 10 ani, actrița și-a găsit fericirea în brațele lui Alexandru, despre care a anunțat astăzi că este tatăl bebelușului pe care îl poartă în pântece.

La 43 de ani, actrița și-a împlinit visul. Este însărcinată în 3 luni și spune că nu a fost niciodată mai fericită. 


Sunt foarte emoționată și foarte foarte fericită. (…) Deși am 43 de ani, am ținut această sarcină atât de rapid… iubitul meu credea că se va întâmpla foarte repede, eu eram mai sceptică.

Cristina Cioran iubește din nou. Cine este bărbatul care i-a furat inima


Este o sarcină dorită. Ne-am dorit pentru că este o relație foarte frumoasă și neașteptată, ne-am dorit fix asta, să facem și copii. Mi se pare că viața mea va deveni din ce în ce mai frumoasă. Știu că va fi greu. Bine, și lunile astea trei au fost destul de grele. Dar abia le aștept și pe următoarele”, a dezvăluit Cristina în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, de la ProTv. 

Cristina se iubește cu Alexandru de aproximativ șapte luni, iar bărbatul a primit vestea că va deveni tată cu mare bucurie.  

S-a bucurat foarte tare.  Mi-am luat un test.. Am făcut testul și, pentru că eram la birou, i-am dat mesaj pe Whats App. S-a bucurat foarte, foarte, foarte tare. Voia să spună tuturor”, a continuat.

 

Bebelușul urmează să vină pe lume în luna septembrie, iar actrița este în acest moment și sub tratament hormonal. 

Mamei nu-i venea să creadă. (…) Mama tot timpul mă întreba când îi fac un nepoțel, o nepoțică.

După am sunat-o pe sora mea, care nu se oprea din țipat. Am intrat în trimestrul doi, sunt în 4 luni. Ar trebui să nasc în septembrie. (…) Cred că voi lua în greutate. Fac și un tratament cu hormoni, la indicația doctoriței mele. Da, din start a fost și acesta planul [să ne căsătorim], chiar înainte să fie planul ăsta [sarcina]”, a mai adăugat vedeta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel