Cristina Cioran, în lacrimi. Ce reacție a avut când și-a văzut fiica în spital: „Era ceva… ireal”

Data actualizării: | Data publicării:

Cristina Cioran a născut prematur, în urmă cu aproape un an. Actrița a trecut atunci prin clipe de groază, cea mică fiind extrem de fragilă, motiv pentru care a fost nevoie să rămână internată în spital. 

În urmă cu un an, viața Cristinei Cioran se transforma într-un coșmar. Ceea ce trebuia să fie una dintre cele mai frumoase zile din viața ei, a devenit un coșmar. Actrița a născut prematur, cu 2 luni mai devreme, iar fiica ei a fost atât de fragilă, încât a fost nevoie ca micuța să rămână internată în spital câteva săptămâni. Mai mult, vedeta și-a putut vedea fiica abia la 24 de ore de la naștere și, ulterior, o putea vizita o singură dată pe săptămână. 

Cristina Cioran, problema de sănătate care i-a provocat nașterea prematură: „Pe fondul ăsta s-a declanșat travaliul”

„La 24 de ore, după ce s-a născut, am putut să o văd. Am intrat în această cameră, erau vreo opt incubatoare. Nici nu puteam să pășesc în sala aia. Plângeam încontinuu. Nu știam unde să mă uit. Mi-era frică să mă uit. Mi-au arătat care era fetița, era atât de mititică, era plină de fire. Avea niște degetuțe transparente. Era ceva… ireal! Nu puteam să vorbesc. Nu știam dacă să zic ceva. Nu știam să întreb. Nu puteam să mă exprim în niciun fel”, a povestit Cristina Cioran cu lacrimi în ochi în emisiunea Danei Săvuică, de la ego. 

Cristina Cioran, marturisiri cutremurătoare despre sarcină: "Am născut natural, fără anestezie. Au fost momente groaznice"

Discriminată din cauza vârstei

Cristina Cioran a devenit mamă la 43 de ani și spune că a fost discriminată din cauza vârstei. Vedeta mărturisește că după ce a anunțat că era însărcinată, a primit o mulțime de mesaje de la oameni care o criticau că a decis să devină mamă după 40 de ani.

 

„Există discriminare de vârstă în România.  Este una dintre țările cu cea mai mare discriminare de vârstă. Și simți asta numai când pleci în străinătate și vezi că nu există așa ceva. Vezi că oameni de toate vârstele se distrează împreună, de la puștani la oameni de vârsta a treia. Fără să își impună un anumit cod. Se respectă pur și simplu ca ființe, ca persoane.

Am simțit-o (n.r. discriminare) când am anunțat că sunt însărcinată. Erau câteva mesaje: la vârsta ta mai faci copii. Nu dom’le, tre să mă duc să mă spânzur, să mă arunc de pe Casa Poporului”, a povestit Cristina în cadrul emisiunii Ego Life.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel