Cristina Cioran, cu ochii în lacrimi. Actrița cere prelungirea ordinului de protecție împotriva lui Alex Dobrescu, tatăl fiicei sale

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: Instagram/Cristina Cioran
Descriere foto: Captură video: Instagram/Cristina Cioran

Cristina Cioran a anunțat printr-un videoclip postat în mediul online că va merge în fața instanței pentru a prelungi ordinul de protecție împotriva lui Alex Dobrescu, tatăl fiicei sale.

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au format o relație timp de aproape doi ani și jumătate, iar din iubirea celor doi s-a născut o fetiță miunată, pe nume Ema, în vârstă de doi ani. Deși lucrurile păreau să se îndrepte spre bine, un nou conflict a avut loc între cei doi.

În urmă cu câteva zile, Alex Dobrescu a mers acasă la fosta sa parteneră pentru a-și recupera câteva documente, însă a fost săltat de oamenii legii din fața casei. El a aflat atunci că actrița a făcut o plângere la Poliție, acuzându-l pe fostul iubit că a „terorizat-o fizic și psihic”, potrivit declarațiilor acestuia.

Cristina Cioran cere prelungirea ordinului de protecție împotriva lui Alex Dobrescu, tatăl fiicei sale

Cristina Cioran a anunțat în cursul zilei de luni, 15 aprilie, că va merge în fața instanței pentru a prelungi ordinul de protecție împotriva lui Alex Dobrescu, tatăl fiicei sale. Ea a mărturisit că nu este vorba despre o înscenare, așa cum s-a speculat, și că vrea să-și protejeze fiica.

„Astăzi este o zi foarte importantă pentru mine și aș vrea să îmi țineți pumnii să iasă bine. Mă duc la judecătorie să prelungesc ordinul de restricție emis împotriva tatălui fetiței mele, ordin de restricție care a fost emis totalmente legal, cu probe, și care sper să se prelungească pe perioadă maximă. Fetița mea este prioritatea mea. Am văzut că sunt voci care declară că e o înscenare. Nu, nu este o înscenare. Poliția Română nu poate înscena. Un procuror de caz nu poate înscena. Un judecător nu poate înscena

Așadar, aș vrea să avem puțină grijă ce spunem în spațiul public. Aș vrea să avem greutatea cuvintelor. Cuvintele chiar contează. Dacă sunt lucruri de care pot fi acuzată, atunci să fiu acuzată eu. De ce se pui în pericol viața copilului meu? De ce să fie copilul meu în asemenea situație? De ce să asiste la așa ceva copilul meu?”, a spus Cristina Cioran, pe Instagram.

Te-ar putea interesa și: Mama Cristinei Cioran, jignită de fostul iubit al actriței: „I-am vorbit urât, am crezut că îmi strică intimitate”

Ce spune Alex Dobrescu despre întreaga situație

Alex Dobrescu a mărturisit că nu a avut intenții rele, ci doar că a mers acasă la fosta iubită pentru a-și lua buletinul. El a declarat că abia atunci a aflat că mama fiicei sale a depus o plângere la Poliție.

„Era cât pe ce să primesc 30 de zile arest preventiv. Justiția română ia deciziile corecte. Mama fiicei mele a inventat un ordin de restricție. A făcut o plângere la poliție, a declarat că a fost terorizată psihic și fizic. Ieri, când am fost să iau buletinul din locuința în care am stat împreună, pentru că mi-a sechestrat buletinul și hainele, în loc să iau buletinul ca să pot să scot certificatul de deces al mamei și ajutorul de înmormântare pe care să îl înmânez serviciilor funerare, am fost săltat din fața casei de polițiști. Mi-au pus cătușele”, spunea Alex Dobrescu, în emisiunea „Xtra Night Show” de la Antena Stars.

Te-ar putea interesa și: Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel